Leggings

Her finder du det store udvalg af leggings fra Zizzi

Tilpas udvalg Nulstil
Vælg alle Fravælg alle
Kategori
  • (4)
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
  • (4)
  • (1)
  • (2)
  • (10)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
  • (14)
  • (15)
  • (15)
  • (13)
17 produkter

Leggins er en vare, som efterhånden har været på modemarkedet i mange år – og med god grund, for det er en smart opfindelse. Tænk sig, at man kan mikse gamacher og give dem et ’jeans-look’ - også kaldet jeggins. Det er både praktisk og pænt.

Hos Zizzi kan vi nærmest ikke få armene ned over leggins i plus size. Og derfor har vi selvfølgelig et stort udvalg af leggings til store kvinder, da du kan matche leggins til alt. Hvis du vælger et par jeggins til store damer, kan disse matches med alle slags overdele, eller hvis du vælger et helt traditionelt par leggings kan disse anvendes med en kjole eller tunika udover. Mulighederne er mange, og derfor har vi her på siden samlet et lækkert udvalg af de flotteste leggins til store kvinder.

Find leggings til store kvinder hos Zizzi

Er du på udkig efter et nyt par leggins til store kvinder, så er denne side oplagt for dig. Vi har nemlig et stort udvalg af store størrelser i alle kategorier. Og vi har også samlet et bredt og lækkert udvalg af leggins. Du kan sætte det meste tøj sammen med leggins på en flot måde. Plus size leggins kommer desuden i mange forskellige varianter, og derfor vil du også finde forskellige bud på leggins her på siden.

Hvis du er til plus size leggins, som har det helt klassiske look, så kunne disse sorte leggins være lige noget for dig. Disse sorte leggins har en utrolig dejlig pasform og er lavet af et­ godt stræk materiale, så de fremhæver dine flotte kurver på fornemmeste vis. Disse leggins, som er fremstillet af 94% viskose og 6% elasthan, ville gøre sig særdeles godt inden under en kjole eller en tunika. Disse leggins kan bruges året rundt til alle sæsoner og kan både bruges til hverdag og fest. Derved er det altså en vare, som enhver kvinde bare må have i sit klædeskab.

Hvis du mere er på udkig efter et par leggins med et jeans look, også kaldet jeggins, så kunne det være, du skulle kigge nærmere på disse jeggins, som fås i den skønneste lyseblå farve. Perfekt til foråret og sommeren sammen med en sød sommerlig top, T-shirt eller kjole. Disse jeggins er lavet af 73% bomuld, 2% elasthan og 25% polyester. Alt sammen materialer, som bidrager til en perfekt og behagelig pasform. Mulighederne for leggins eller jeggins er mange, og fælles for alle er, at de kommer i store størrelser, sådan at dig med former også kan nyde godt af de lækre leggings, som altid ser super smarte ud til en kjole. Jeggings og leggins føles ligesom at have et par træningsbukser på, hvilket betyder, at du har det behageligt, samtidig med at du ser smart ud – det er da en fantastisk kombination.

Tag et kig på alle vores varianter af jeggings og leggins til store kvinder og bestil din favorit hjem til din hoveddør. Vi har alle populære størrelser – bl.a. str 44, str 46, str 48 og str 50.

Køb dine leggins hos Zizzi

Hos Zizzi finder du mange slags leggins til store kvinder - og mange slags jeans og bukser i det hele taget. Skulle du blive i tvivl om størrelsen på de enkelte leggins, kan du via vores ’mål’ på de enkelte produkter lade dig guide og se, om de enkelte par matcher med dine mål. Hvis du skulle ske at få tilsendt en størrelse, som ikke passer, så frygt ej, for her hos Zizzi.dk tager vi glædeligt imod returvarer inden for 14 dage. Og vi leverer gerne en ny model i den rigtige størrelse. Så er der rig mulighed for god stil til store damer i hele landet!

Hvis du skulle forelske dig i et eller flere produkter og gerne vil gemme det, så tryk på ”I loove”, og det vil blive gemt på din side herinde. Ønsker du ydermere at holde dig opdateret, når vi får nye plus size leggins-modeller eller andre produkter hjem, så tilmeld dig Club Zizzi og vær den første, der får nys om nye tiltag.

Hos Zizzi elsker vi flotte former – især vist frem i et par leggins i store størrelser!