32 smarte forårsjakker til damer

Det er tid til at vende blikket mod det lettere overtøj og finde den bedste jakke til foråret 2023


Vi ser frem mod varmere tider og lysere dage. Den perfekte anledning til at justere garderoben fra inderst til yderst, så du kan blive klar til at byde foråret velkommen.


Vinterjakken skal skiftes ud med en let forårsjakke i plus size, men det kan være svært at vælge den helt rigtige. Vi giver dig 32 bud på smarte forårsjakker til damer i 2023, så du kan gå den kommende sæson i møde.


Den trendy forårsjakke

Hvis du gerne vil have en forårsjakke i store størrelser, der følger denne sæsons trends, anbefaler vi en quiltet jakke, en skjortejakke eller en teddyjakke. De er alle overgangsjakker til damer, som er nemme at sætte sammen med bukser, bluser, eller hvad end du har i skabet i forvejen.

Den klassiske forårsjakke

Der er nogle plus size forårsjakker til damer, som holder år efter år. Hvis du vil tage et sikkert valg, er det en af dem, du skal gå efter. Der er både feminine jakker og de mere rå af slagsen. Uanset hvilken jakke til foråret du vælger, er du sikker på at få en ny favorit i garderoben.

Den praktiske forårsjakke

Det kan være svært at regne med vejret i overgangsperioden fra vinter til sommer. Derfor er det godt at være dækket ind til vind, sol og regn. Hvis du er på udkig efter en praktisk overgangsjakke i plus size, kan det være en af de nedenstående, du skal have fat i.