Tunikaer

Her finder du et stort udvalg af tunikaer fra Zizzi

Tilpas udvalg Nulstil
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
 • (3)
 • (2)
 • (1)
 • (3)
 • (1)
 • (2)
 • (9)
 • (4)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
 • (17)
 • (16)
 • (18)
 • (9)
25 produkter

Tunikaer har i mange år fyldt som en central basisbeklædning i modebilledet, og det ser ud til, at den er kommet for at blive. En tunika er utrolig lækker – både i forhold til pasform, men også i forhold til, at den kan matches med mange slags beklædningsgenstande. Du kan både have den udover et par smarte jeans eller have et par leggins indenunder. Samtidig findes tunikaer til store damer i mange forskellige designs og med mange forskellige mønstre, så det er nemt at finde den tunika, der passer til ens personlige stil.

Her hos Zizzi er vi ikke i tvivl om, at tunikaen er kommet for at blive. Den har så mange sammensætningsmuligheder og derfor ynder vi også, her hos Zizzi, at have et bredt udvalg af tunikaer til store damer. Dette udvalg finder du samlet her på siden.

Tunikaer til store damer – find den helt perfekte

En plus size tunika er perfekt til både hverdag og fest, og her på siden finder du et stort udvalg af lækre, smarte tunikaer til store damer. Mulighederne er mange med en fin tunika, og hver enkelt tunika kan passende både sammensættes med mange af vores lækre jeans eller fine leggins her hos Zizzi.

Her på siden kan du blandt andet lade dig friste af denne lækre blomstrede tunika i blå nuancer. Denne skønne tunika i store størrelser har en dejlig rund hals og en løs og behagelig pasform. Materialet er fremstillet af 100% viskose, hvilket også bidrager til en utrolig lækker kvalitet. Denne skønne tunika kunne være perfekt til en sommeraften med vennerne – og den findes bl.a. i str 44, str 46, str 48 og str 50.

Er du til et mere enkelt look, som nemt vil kunne sammensættes på forskellige måder i hverdagen, er denne lækre tunika måske lige noget for dig. Denne skønne tunika fås i både sort, hvid, grøn og lyserød. Tunikaen er lavet i en skøn crepe chiffon med albuelange ærmer og skøn hals. Materialet er også fremstillet af 100% viskose, hvilket igen sikrer en behagelig pasform.

Mulighederne for tunikaer er mange hos Zizzi, og de kan sammensættes til enhver lejlighed. Fælles for alle tunikaer er, at de er lavet til den store kvinde med lækre former. Så her på siden kan du altså finde flotte tunikaer til store damer, der altid leder efter den bedste stil.

Behagelig og stilet på samme tid

En tunika er både behagelig at have på, men den er samtidig også utrolig smart og stilet at se på. En tunika er også praktisk, hvis du for eksempel ikke er så vild med at vise sine arme frem. Her kan du gemme dem væk med en tunika i et klassisk og enkelt design eller i en model med mønster på, som også fjerner fokus fra de dele af din krop, du ikke er vild med. Herved har du rig mulighed for selv at føle dig utrolig veltilpas og smuk i en tunika til enhver lejlighed.

Og hvis du skulle være i tvivl om størrelse, kan du, ved hjælp af et målebånd, måle efter, om dine mål matcher med tunikaen. Skulle størrelsen alligevel ende med at være den forkerte, kan du altid sende din vare retur inden for 14 dage. Vil du gerne have mulighed for at prøve tunikaen, inden du køber den, kan du besøge en af vores fysiske butikker.

Find din nye plus size tunika hos Zizzi

Hos Zizzi prøver vi konstant at forny os og tænke ud af boksen i forhold til at designe smart og behageligt tøj til store damer. Vi prøver at tænke personlige looks ind i alle vores produkter, sådan at du nemt kan forelske dig i vores sortiment. Hvis du for eksempel er vild med vores tunikaer, så tryk ”I loove” ved de produkter, du er forelsket i, og vi gemmer dem her på siden, så du nemt kan finde dem igen.

Hos Zizzi står vi altid klar med en god service og hurtig levering og nem returnering. ­Velkommen til vores udvalg af tunikaer til store damer!­