T-shirts

Her finder du et stort udvalg af T-shirts fra Zizzi

Tilpas udvalg Nulstil
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
 • (11)
 • (1)
 • (8)
 • (6)
 • (2)
 • (6)
 • (4)
 • (6)
 • (2)
 • (14)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
 • (50)
 • (46)
 • (47)
 • (43)
60 produkter -Vis alle

En T-shirt er en beklædningsgenstand, som alle bare skal have i deres garderobe. Sammensætningsmulighederne for en T-shirt er uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser. En T-shirt kan både styles til et par lækre jeans eller til en fin nederdel med en cardigan. T-shirts kan også både anvendes til hverdag og fest. Hvis du skal bruge din T-shirt til fest, kan du passende style den med et par sorte jeans og pifte den op med nogle smykker.

Her hos Zizzi kan vi ikke få nok af lækre T-shirts i alle afskygninger, og derfor har vi selvfølgelig også et lækkert udvalg af T-shirts her på siden. Vores udvalg af T-shirts indeholder mange forskellige slags stilarter, men fælles for alle T-shirts er, at de er lavet til plus size kvinder, for her hos Zizzi elsker vi former og lækre curves.

Find dine T-shirts i plus size

Her på siden finder du et lækkert udvalg af moderigtige T-shirts i plus size til store damer. Vores T-shirts i store størrelser kommer i mange forskellige designs og med hvert sit udtryk. På den måde sikrer vi os, at du på nemmeste vis kan finde den T-shirt i plus size, der passer bedst til resten af din garderobe.

Du kan blandt andet lade dig friste af denne T-shirt med et lækkert, sommerligt print. Denne T-shirt fra Zizzi er med korte ærmer og en såkaldt hverdagsklassiker. Blusen har en stor, blød V-hals og den kan styles med alle slags underdele. For eksempel et par smarte jeans, shorts eller en fin nederdel. T-Shirten er lavet af 3% Elasthan og 97% polyester, hvilket gør, at du får et produkt med en utrolig behagelig pasform, samtidig med at designet er super smart og perfekt til forår/sommersæsonen.

Hvis du er mere til et enkelt look, som du selv kan pifte op med andre accessories, har du også mulighed for det gennem vores basis T-shirts, som både fås i hvid, sort, lyserød, blå og turkis. Denne T-shirt er med korte ærmer og grundet den løse pasform, er den utrolig behagelig at have på. Denne T-shirt kan styles med mange forskellige slags overdele. For eksempel nogle af vores smarte cardigans. Man kunne også sagtens pifte denne lækre T-shirt op med nogle af vores fine tørklæder og på den måde variere sit look.

Mulighederne er utrolig mange med vores lækre udvalg af T-shirts i plus size her hos Zizzi. Vi har bl.a. str 44, str 46, str 48 og str 50.

Find den rigtige størrelse hos Zizzi

Når du leder efter T-shirts i plus size, er du måske ikke helt vant til at købe dem på nettet. Og hvis du hellere vil prøve dem, så kan du besøge en af vores­ mange fysiske butikker og på den måde også få vejledning omkring de forskellige størrelser. Dog er det nemt at købe sin T-shirt online – og du får din T-shirt i store størrelser leveret allerede 1-2 dage efter din bestilling.

Er du meget i tvivl omkring størrelsen, kan du tjekke det ved at hive målebåndet frem og se om dine mål matcher de mål, der er på T-shirten. Skulle størrelsen alligevel være forkert, når du modtager T-shirten ved din hoveddør, tager vi glædeligt imod returvarer inden for 14 dage.

Køb din T-shirt hos Zizzi

Hos Zizzi finder du alle slags T-shirts og andre overdele i plus size størrelser. Vi elsker kurver og former og selvom vores produkter fås i store størrelser, går vi aldrig på kompromis med det feminine look og det smarte design og de fikse detaljer. Vores T-shirts findes i mange forskellige varianter og pasforme, så du har altså mulighed for at finde lige den T-shirt, der passer til din smag.

Hvis du vil holde dig opdateret omkring nye T-shirts eller nye designs her hos Zizzi, så tilmeld dig Club Zizzi og vær den første, der hører om nye, lækre plus size produkter.

Hos Zizzi elsker vi flotte former pakket ind i flotte T-shirts i plus size. Hvilken kunne du tænke dig? ­