JEANS GUIDE

Det kan være svært at finde den rigtige størrelse og pasform, når man handler online. Derfor har vi lavet en jeans guide til kurvede kvinder, så du kan være sikker på, at du får købt dine jeans i den rigtige størrelse og pasform.

Se vores pasformer

Se størrelsesguide

Vælg din pasform

Amy

Denne pasform er super tætsiddende på hofte, lår og lægge, og er smal i benåbningen. Modellen er højtaljet og sidder over navlen.

SHOP AMY JEANS

Nille

Denne pasform er meget tætsiddende på hofte, lår og lægge, og er smal i benåbningen. Modellen er højtaljet og sidder over navlen.

shop nille jeans

Sanna

Denne pasform er meget tætsiddende på lår og lægge, og er smal i benåbningen. Taljehøjden er regulær og sidder omkring navlen.

shop sanna jeans

Emily

Denne pasform er tætsiddende på lår og lægge, og er smal til regulær i benåbningen. Taljehøjden er regulær og sidder omkring navlen.

shop emily jeans

Gemma

Denne pasform er tætsiddende på hoften, og løstsiddende omkring lår, lægge og benåbning. Modellen er højtaljet og sidder over navlen.

shop gemma jeans

Ellen

Denne pasform er tætsiddende på hofte og lår, løs omkring knæet og er meget vid i bunden. Modellen er højtaljet og sidder over navlen.

shop ellen jeans

Mille (Mom)

Denne pasform sidder til på hoften, er løstsiddende på lår og lægge, og bredde i benåbningen. Modellen er højtaljet og sidder over navlen.

shop mille jeans

Saga (Slouchy)

Denne pasform er meget løstsiddende på hofter, lår og lægge, og er smal i benåbningen. Modellen er højtaljet og sidder over navlen.

shop saga jeans

Step-by-step størrelsesguide til jeans

1. Mål din indvendige benlængde

Du skal finde målet på din indvendige benlængde – også kaldet inseam. Du finder målet på indersiden af dit ben ved at måle fra ankel til skridt. Det kan oftest være en god ide at få hjælp fra en anden til at måle denne længde. Flere af vores jeans tilbydes i længderne 78, 82 og 86 cm. Du skal vælge den
længde, som ligger tættest på dit mål.

2. Mål din hoftebredde

Du skal nu finde din hoftebredde. Hoftemålet er det bredeste sted mellem din navle og dine lår. Hoften er typisk bredest omkring bagdelen.

3. Mål din talje

Du skal finde målet på din talje. Taljen er det smalleste sted på din overkrop og hos de fleste sidder taljen
nogle centimeter over navlen.

Fra mål til størrelse – hvilken størrelse er du?

Du skal nu kombinere din talje- og hoftestørrelse, for at finde frem til din unikke Zizzi-størrelse i skemaet nedenfor. Når du skal vælge den helt
rette jeans, er det også vigtigt at have for øje, hvilken pasform du ønsker. Vi har både super slim fit, extra slim fit, slim fit og regular fit, samt
flere løse pasformer, i vores sortiment. Derudover fås mange af vores pasformer med forskellige talje-højder, så du selv kan vælge, om du ønsker at dine jeans skal sidde omkring, lige over, eller meget over navlen.

Du kan udforske og lære mere om alle vores fits, i vores Jeans Fit Guide nedenfor. Alle vores pasformer er designet med henblik på, at få design og komfort til at gå op i en højere enhed.

Zizzi424446485052545658606264

SMLXLXXLXXXL
Taljevidde (cm)9196101106111116121126131136141146
Hoftevidde (cm)111116121126131136141146151156161166

Jeans fits oversigt

NavnPasformTalje
AMYSuper slim fitHøj talje
NILLEEkstra slim fitHøj talje
SANNAEkstra slim fitRegulær talje
EMILYSlim fitRegulær talje
GEMMARegulær fitHøj talje
ELLENBootcut fitHøj talje
MILLELoose fitHøj talje
SAGAExtra loose fitHøj talje