Jeansguide

Jeansguide

De perfekte jeans

Hos Zizzi er vi overbeviste om, at pasform er altafgørende, når det kommer til jeans. Derfor giver vi dig her en jeans-størrelsesguide til kvinder med former, hvor vi beskriver vores jeans-modeller og deres størrelser, så du nemmere kan finde den rigtige størrelse og pasform.
Vilma

Slim fit

Denne pasform er tætsiddende på lår og lægge, og er smal til regulær i benåbningen. Modellen er højtaljet og sidder over navlen.
Vilma

Step-by-step-størrelsesguide til jeans

1. Mål din indvendige benlængde

Du skal finde målet på din indvendige benlængde – også kaldet inseam. Du finder målet på indersiden af dit ben ved at måle fra ankel til skridt. Det kan oftest være en god idé at få hjælp fra en anden til at måle denne længde. Flere af vores jeans tilbydes i længderne 78, 82 og 86 cm. Du skal vælge den længde, som ligger tættest på dit mål.


2. Mål din hoftebredde

Du skal nu finde din hoftebredde. Hoftemålet er det bredeste sted mellem din navle og dine lår. Hoften er typisk bredest omkring bagdelen.


3. Mål din talje

Du skal finde målet på din talje. Taljen er det smalleste sted på din overkrop, og hos de fleste sidder taljen nogle centimeter over navlen.

Fra mål til størrelse – hvilken størrelse er du?

Du skal nu kombinere dit talje- og hoftemål for at finde frem til den rette størrelse i jeans- & bukser-størrelsesguiden nedenfor. Både vores jeans-størrelser og bukser-størrelser går fra størrelse 42, som svarer til str. S hos os til størrelse 64, som svarer til str. XXXL hos os.

Størrelse Zizzi-størrelse Taljevidde Hoftevidde
42 S 90 cm 111 cm
44 S 95 cm 116 cm
46 M 101 cm 121 cm
48 M 106 cm 126 cm
50 L 112 cm 131 cm
52 L 117 cm 136 cm
54 XL 123 cm 141 cm
56 XL 128 cm 146 cm
58 XXL 134 cm 151 cm
60 XXL 139 cm 156 cm

Jeans pasformsoversigt

Når du skal vælge den helt rette jeansmodel, er det også vigtigt at have for øje, hvilken pasform du ønsker. Vi har både super slim fit, extra slim fit, slim fit og regular fit samtflere løse pasformer i vores sortiment. Alle gode pasformer - opgaven ligger bare i at finde den rigtige til dig. Derudover fås mange af vores pasformer med forskellige taljehøjder, så du selv kan vælge, om du ønsker at dine jeans skal sidde omkring, lige over eller meget over navlen.

Navn Pasform Talje
AMY Super slim fit Høj talje
SANNA Super slim fit Regulær talje
EMILY Slim fit Regulær talje
GEMMA Regular fit Høj talje
ELLEN Bootcut fit Høj talje
MILLE Mom fit Høj talje
VILMA Slim fit Høj talje
BEA Super slim fit Superhøj talje
MEGAN Regular fit Superhøj talje
VERA Straight fit Regulær talje