Sådan bruger du farverige strømpebukser

Sådan bruger du farverige strømpebukser

Farvede strømpebukser der puster liv i dit outfit

Der er altid en anledning til at tage en kjole på. Og nogle gange har du måske brug for et par strømpebukser under. Hvis du vil puste lidt mere liv i dit outfit, er det helt sikkert et par farvede strømpebukser til damer, du skal gå efter.


Uanset om du skal til fest, eller om du bare skal bruge dagen på kontoret, så kan et par farvede plus size strømpebukser sætte kulør på dit outfit. Det er en trend, som er vokset i løbet af de seneste år, og vi ser den flere steder - lige fra de helt store modehuse til de sociale medier og gadebilledet generelt.


I virkeligheden kan du bruge de farverige strømpebukser, præcis som du vil. Der er ingen regler og ingen grænser. Men hvis du vil have vores bud på, hvordan du kan bruge dem, kan du læse mere herunder.

Røde strømpebukser

Et par røde strømpebukser er selvfølgelig oplagte at bruge om vinteren, hvor der måske ligger en julefrokost i kalenderen. Hvis du for eksempel sætter en velourkjole sammen med de røde strømpebukser, får du et outfit, der er helt perfekt til vinterens fester. Tilføj et par stiletter, og du er klar til at indtage festen.


Lilla strømpebukser

Du kan sagtens bruge et par farvede strømpebukser i lilla til hverdag. Prøv for eksempel at sætte de lilla strømpebukser sammen med en klassisk skjortekjole. På den måde får du et outfit, som både er elegant og feminint. Hvis du tilføjer et par læderstøvler, giver du dit look et råt element, og sætter du det sammen med et par sneakers, bliver det mere afslappet.


Blå strømpebukser

Blå er en klassisk og elegant farve. Den kan altid bruges. Den klassiske sorte kjole kan få nyt liv, og en kjole i en blå nuance kan få en ekstra dimension med et par blå strømpebukser som supplement. Hvis du vil holde den elegante stil, er det helt sikkert de blå strømpebukser, du skal gå efter.


Hudfarvet strømpebukser

De mest traditionelle strømpebukser er de “hudfarvede”. De findes i forskellige toner, der passer til dine ben. Og der er ingen grænser for, hvornår du kan bruge sådan et par strømpebukser. Netop fordi strømpebukserne bare har samme farvetone som din hud, kan du sætte dem sammen med forskellige farver. Det er kun fantasien, der sætter grænser.


Glimmer strømpebukser

Skal det være ekstra festligt, er det et par glimmer strømpebukser, du skal tage på under kjolen. De vil give et ekstra finish til ethvert festligt look. Om du sætter dem sammen med en ensfarvet kjole, en printet kjole eller måske endda en glimmerkjole er ligegyldigt. De vil kun tilføje mere power og stil til dit outfit.


Mønstrede strømpebukser

Vil du gerne holde fast i de klassiske sorte strømpebukser, kan du give dem en opdatering ved at vælge et par med mønster. Et par mønstrede strømpebukser vil give en ensfarvet kjole lidt spil. Og så har du mulighed for at vælge det mønster, der passer til dit humør og din stil.


Grønne strømpebukser

De grønne strømpebukser er mere nedtonede, så hvis du gerne vil forsøge dig med nogle mere neutrale farvede strømpebukser, kan du bruge dem. Måske har du en kjole, som er farverig i sig selv. Der kan du give dit outfit et lille tvist ved at bruge et par mørkegrønne strømpebukser i stedet for de klassiske sorte.


Farverige strømpebukser uden fod

Måske foretrækker du leggings frem for strømpebukser, og så er det heldigt, at du kan bruge de farverige strømpebukser uden fod på præcis samme måde som de traditionelle farvede strømpebukser. Det har samme positive effekt, når du bruger et par farvede leggings under din kjole, som når du bruger strømpebukser.

Du kan bruge de farverige strømpebukser, præcis som du vil. Der er ingen regler og ingen grænser

Tjek strømpebuksernes denier

Hvis du er blevet inspireret til at bruge farverige strømpebukser i dit outfit, er det en god idé at holde øje med strømpebuksernes tæthed - også kaldet denier. Jo færre denier strømpebukserne har, jo tyndere er de nemlig. Det betyder også, at hvis du for eksempel bruger et par strømpebukser i 40 denier, som er nogle af de tyndeste, vil farven også være mindre tydelig, når du har dem på. Hvis du derimod vælger et par farvede strømpebukser i 100 denier, vil farven træde mere frem. Så hav det med i overvejelserne, når du skal finde dine farvede strømpebukser i plus size.

Det er en trend, som er vokset i løbet af de seneste år, og vi ser den flere steder