Shop The Look

Shop The Look er vores stylisters bud på gennemførte outfits, som bringer dig stilsikkert gennem dagen. Her finder du 10 looks med håndplukkede produkter, som kan inspirere dig til at bruge sæsonens trends.​​​​​​​

Glamourøse detaljer

Mesh er en af de trends, der helt sikkert kommer til at pryde sæsonens fester i år. En bluse i mesh giver et underspillet og elegant kig til den bare hud indenunder, og printede bukser sætter et personligt præg på et festligt sæt.

Matchende fra inderst til yderst

Det er smukt med et matchende sæt som outfit, men hvad med det inderste lag? Med matchende BH og trusser får du følelsen af et fuldendt look, der matcher fra inderst til yderst.

Fang opmærksomheden med klare farver

Hvis du vil være festens midtpunkt, hjælper en farvet kjole dig godt på vej. Lad for eksempel den klare blå farve være omdrejningspunkt og tilføj skinnende smykker og festlige strømpebukser. Så er du klar til at skille dig ud!

Mere end bare undertøj

Undertøj skal ikke altid være praktisk eller ensformigt – det må gerne være mere end det. Giv det inderste lag lidt kærlig opmærksomhed med dristige detaljer som blonder, print og gennemsigtighed og få oplevelsen af at stråle helt indefra.

Glitter og glimmer

Giv den klassiske sorte kjole ekstra liv med detaljer som festligt glimmer og spændende materialer. Et par strømpebukser med mønster og elegante, glimtende smykker sætter prikken over i’et i dit festoutfit.

Fremhæv dine bedste træk

Lad gennemsigtige materialer og blonder være temaet for dit undertøj så du får et sofistikeret look, der ikke kun er smukt, men også fremhæver dine bedste træk. Brug de komfortable materialer og mærk selvtilliden komme indefra.

Gør dig klar til at skinne

Der er rig mulighed for at skinne til de kommende fester – både i materialer og accessories. Giv nyt liv til den klassiske sorte kjole med sølvskinnende strømpebukser eller vælg et outfit med masser af perler. Tilføj farverige smykker for at skinne fra top til tå.​​​​​​​

Feminin og forførende​​​​​​​

Vær ikke bange for at gøre noget ekstra ud af det inderste look – især hvis det skal vises frem. Transparente blonder og en smuk rød farve er ideel, uanset om du har det under en kjole med åben ryg eller blot vil holde det for dig selv.​​​​​​​

Nyt liv til den sorte klassiker​​​​​​​

Den sorte farve er en klassiker, når det kommer til festlooks. Nu er det tid til at pifte den op med detaljer som rå nitter og pailletter. Kombiner med glitrende strømpebukser og smykker for at fremhæve de matchende nitter.​​​​​​​

Festlige print

En printet kjole slår aldrig fejl. Se mod iøjnefaldende farver og brug print sammen med festlige accessories. Forbered dig på en aften i et outfit, der kalder på fest.