Nattøj & Homewear

Her finder du et udvalg af skønt nattøj og hyggeligt homewear fra Zizzi

Hvis du bestiller før kl. 15 på en hverdag, så vil vi som hovedregel sende din bestilling samme dag

Tilpas udvalg Nulstil
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
  • (1)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
  • (1)
  • (1)
1 produkter

Hos Zizzi vil vi gerne gøre det muligt for store kvinder med skønne former at shoppe alt slags tøj. Det gælder både for outdoor-tøj, men også homewear og nattøj. For hvad er bedre end, efter en lang dag på arbejde eller skole, at kunne trække i et par afslappede natbukser og en T-shirt?

Hos Zizzi er vi ikke i tvivl. Vi elsker homewear, da det er noget af det, man føler sig allerbedst tilpas i. Komfort er utrolig vigtigt – især også, når du skal sove. Derfor har vi her hos Zizzi samlet et lækkert udvalg af nattøj til plus size fremstillet af fleksibelt og behageligt materiale, så du er sikret, at det noget du kan slappe af i og samtidig også sove godt i om natten.

Find dit favorit nattøj til plus size

Her på siden finder du et eksklusivt udvalg af homewear og nattøj til plus size. Hos Zizzi går vi meget op i, at praktiske løsninger skal passe med et flot, smart og feminint look, som tilpasser sig flotte former, skønne kurver og store størrelser. Dette har også været omdrejningspunktet i vores kollektion af nattøj og homewear.

Lad dig blandt andet friste af disse lækre natbukser i det flotteste mønster. Disse plus size natbukser er superlækre og bløde, og er noget af vores mest lækre nattøj til plus size. De er fremstillet af 100% viskose, hvilket kun gør dem ekstra bløde og behagelige at have på, så det kan være svært ikke at trække i dem med det samme, når du kommer hjem fra arbejde. Disse natbukser kan med fordel bruges sammen med en skøn natbluse som for eksempel denne model. Denne søde natbluse er med rund hals og korte ærmer. Blusen er lavet af 100% bomuld, hvilket sikrer dig en lækker og blød kvalitet. Blusen har en lidt løs pasform, sådan, at du nemt kan føle dig tilpas i den, når du skal sove. Natblusen i store størrelser kommer med et fint hjerteprint på frontsiden, hvilket giver et ekstra feminint og chikt look til store damer, der elsker at altid have styr på stilen.

Du har også mulighed for at finde andet slags homewear her på siden. Du kan blandt andet lade dig inspirere af denne fine morgenkåbe, som er med lange ærmer og fremstillet af 100% polyester, hvilket giver en dejlig blød kvalitet. Denne morgenkåbe er perfekt til de hyggelige søndage på sofaen og kan sagtens sættes sammen et par af vores natbukser. Fælles for alt vores homewear er, at det er lavet til dig med lidt fyldigere former, så du også kan finde den størrelse, der sidder bedst på dine flotte kurver. Vi har nattøj til plus size, der bl.a. dækker str 44, str 46, str 48 og str 50.

Køb behageligt homewear hos Zizzi

Hos Zizzi prøver vi hele tiden at udvide vores sortiment og tænke i nye baner. Vi vil nemlig gerne gøre det nemt for dig at shoppe lækkert tøj til dine flotte former. Derfor sørger vi også for at have et udvalg af tøj i store størrelser inden for alle kategorier, lige meget om det er nattøj, bluser, skjorter, overtøj, skitøj eller andet. Du finder det hele her på siden og har dermed mulighed for at shoppe din komplette garderobe med Zizzi.dk.

Hvis du skulle blive helt vild med et par natbukser eller en natbluse til store damer, så tryk ”I loove” på hjerteikonet i højre hjørne. Produktet bliver gemt på din side, så du altid kan vende tilbage til det og med fordel kan du shoppe videre efter andre varer eller andet nattøj til plus size. Hvis du ønsker at holde dig opdateret omkring vores udbud af blandt andet nattøj til plus size, men også mange andre produkter, så tilmeld dig Club Zizzi, hvor du også kan nyde godt af diverse medlemsfordele, nyheder og tilbud. Ved bestilling hos Zizzi.dk garanterer vi god service, hurtig levering lige til din dør og nem returnering inden for 14 dage. Bestiller du for mere end 600 kr. betaler vi fragten for dig.

We loove curves og lækkert, behageligt homewear i store størrelser – til store damer, der elsker en behagelig og skøn søvn i god stil.