Softshell jakke med color-block, Black Comb, Packshot
STRAIGHT FIT
Farve: Sort

Softshell jakke fra Zizzi.

Kort softshell jakke i en stretchy kvalitet, som sikrer en super komfortabel pasform med god bevægelsesfrihed. Jakken har color-block, hætte og praktiske lommer med lynlås i siden. Den afsluttes med velcro i ærmet og har vindtæt jersey med tommelhul. Softshell jakken er åndbar og super vandafsvisende. 

Denne jakke har et vandsøjletryk på 10.000 mm. hvilket gør produktet meget modstandsdygtigt overfor ekstreme vejrforhold. Vandtæthed måles i den mængde af vand, målt i mm, der kan presses på materialet før der kommer vand igennem. Vandtæt stof fremstilles ved at laminere eller dække materialet med en vandtæt membran.

Gå til produkt
799,95 kr
Farve: Sort

Softshell bukser fra Zizzi.

Komfortable softshell bukser i en ekstra stretchy kvalitet, som sikrer optimal komfort og god bevægelsesfrihed. De lukkes med knapper på fronten og har justerbar velcro ved fod og talje. Bukserne er vindtætte, åndbare og super vandafvisende. 

Disse softshell bukser har et vandsøjletryk på 10.000 mm. hvilket gør produktet meget modstandsdygtigt overfor ekstreme vejrforhold. Vandtæthed måles i den mængde af vand, målt i mm, der kan presses på materialet før der kommer vand igennem. Vandtæt stof fremstilles ved at laminere eller dække materialet med en vandtæt membran.

Softshell bukser, Black, Model Softshell bukser, Black, Model
Gå til produkt
Højhalset bomuldsbluse med 2/4 ærmer, Bright White, Packshot
STRAIGHT FIT
Price reduced from 169,95 kr to 50,98 kr
Farve: Hvid
199,95 kr
Farve: Sort
Levering: næste hverdag