Vandtæt parka med aftagelig hætte, Forest Night, Packshot
LOOSE FIT
Price reduced from 1.199,95 kr to 959,96 kr
Farve: Grøn

Jakke fra Zizzi.

Komfortabel jakke i 100% genanvendt polyester, som er vind- og vandtæt og har tapede sømme, som sikrer at vandet ikke trænger ind. Jakken har en aftagelig hætte med regulerbare snører, 2-vejs lynlås, lommer med trykknapper og en justerbar snøre i taljen, så man let kan skabe en mere feminin silhuet. Ærmevidden kan justeres med trykknap i kanten.

Denne jakke har et vandsøjletryk på 8000 mm. hvilket gør produktet meget modstandsdygtigt overfor ekstreme vejrforhold. Vandtæthed måles i den mængde af vand, målt i mm, der kan presses på materialet før der kommer vand igennem. Vandtæt stof fremstilles ved at laminere eller dække materialet med en vandtæt membran.

For at sikre at et produkt bliver fuldstændig vandtæt, kan man dække alle sømme med en speciel tape som gør, at vandet ikke kan trænge igennem. Denne tape højner produktets egenskaber og bruges typisk til regntøj, skitøj og andet funktionelt overtøj.

Vandtæt parka med aftagelig hætte, Forest Night, Model Vandtæt parka med aftagelig hætte, Forest Night, Model
Gå til produkt
Strikbukser med colorblock, Black Comb, Packshot
TAPERED
Price reduced from 499,95 kr to 149,98 kr
Farve: Sort

Strikbukser fra Zizzi.

Casual strikbukser med colorblock i en blød kvalitet af bomuld og viskose. Bukserne har en løs pasform med bred elastik i taljen.

Se matchende strikbluse M61147A.

Strikbukser med colorblock, Black Comb, Model Strikbukser med colorblock, Black Comb, Model
Gå til produkt
Levering: næste hverdag