Ski anorak med hætte, Gray mist w. Black, Packshot
STRAIGHT FIT
1.499,95 kr
Farve: Blå

Ski anorak fra Zizzi.

Ski anorak med tapede sømme, som har udseendet af en anorak, men kan faktisk lynes helt ned, så den er nemmere at få af og på. Anorakken har hætte med justerbare snore, jersey manchet med tommelfingerhul og justerbar rem, lynlås på ærmet til liftkort, indbygget snefang og justerbar snor i forneden. Derudover har anorakken vandtæt lynlås foran, indvendig lynlåslomme samt to frontlommer, hvor den nederste kan tilgåes både fra siden og fra toppen. Mesh-indsats under armene med lynlås giver mulighed for ventilation.

  • Denne jakke har et vandsøjletryk på 8000 mm.

Det vandsøjletryk der er angivet for jakken, refererer til en måling af stoffets vandafvisende egenskaber. Det angiver den mængde vand i millimeter, der kan presses mod stoffet, før vand begynder at trænge igennem og gennembløde det.

Når det kommer til vandtætte materialer, bruger man ofte en vandtæt membran eller belægning. Det kan være en tynd film eller et lag af materiale, der er påført det ydre stof. Denne membran er designet til at forhindre vand i at trænge ind i stoffet, samtidig med at det tillader fugt og damp (sved) indefra i at trænge ud, hvilket opretholder komforten for personen iført jakken.

Der findes forskellige grader af åndbarhed, som afhænger af, hvor hurtigt sveden kan passere gennem materialet. Denne jakke har en åndbarhed over 3000g/m2/d, hvilket gør den ideel til udendørs fysisk aktivitet, såsom skiløb.

Ski anorak med hætte, Gray mist w. Black, Image Ski anorak med hætte, Gray mist w. Black, Model
Gå til produkt
Viskose strikbluse med høj hals og lynlås, Black, Packshot
SLIM FIT
Farve: Sort

Skibukser med justerbar talje, Black, Packshot
STRAIGHT FIT
Price reduced from 1.199,95 kr to 359,98 kr
Farve: Sort

Skibukser fra Zizzi.

Disse skibukser med tapede sømme tilbyder både komfort og beskyttelse. Bukserne har funktionelle detaljer som justerbar talje med velcrolukning, dobbelt knaplukning og lynlås foran samt vandtætte sidelommer, der holder dine værdigenstande tørre. Benåbninger med lynlåse og indvendig elastik forhindrer sne i at komme ind.

  • Disse bukser har et vandsøjletryk på 8000 mm. 

Det vandsøjletryk der er angivet for skibukserne, refererer til en måling af stoffets vandafvisende egenskaber. Det angiver den mængde vand i millimeter, der kan presses mod stoffet, før vand begynder at trænge igennem og gennembløde det.

Når det kommer til vandtætte materialer, bruger man ofte en vandtæt membran eller belægning. Det kan være en tynd film eller et lag af materiale, der er påført det ydre stof. Denne membran er designet til at forhindre vand i at trænge ind i stoffet, samtidig med at det tillader fugt og damp (sved) indefra i at trænge ud, hvilket opretholder komforten for personen iført bukserne.

Der findes forskellige grader af åndbarhed, som afhænger af, hvor hurtigt sveden kan passere gennem materialet. Disse bukser har en åndbarhed over 3000g/m2/d, hvilket gør den ideel til udendørs fysisk aktivitet, såsom skiløb.

Skibukser med justerbar talje, Black, Image Skibukser med justerbar talje, Black, Model
Gå til produkt
Levering: næste hverdag