FIGURGUIDE

Hos Zizzi ved vi, at kurvede kvinder har en udfordring, når de skal finde tøj, der passer til netop deres kropsform. Kurvede kvinder ER meget forskellige. Derfor har vi udviklet fem figurtyper, så gør det nemmere for dig at finde de styles, som optimalt fremhæver dine kurver.

De fem figurtyper er baseret på forholdet mellem bryst, talje og hofte. Uanset størrelsen på hoften, tager man udgangspunkt i at hoften er normal, og så afhænger figurtypen af, hvordan bryst og talje er i størrelse i forhold til hoften.

UNDGÅ FRUSTRATIONER

Viden om din egen figurtype, og hvad der passer godt til dig, kan hjælpe dig til at undgå den frustration, som de fleste kvinder kender, når vi ser en kjole på en veninde, der bare ser smaddersød ud - og vi så opdager, at den bare slet ikke gør det samme for os.

Det kan meget vel være fordi, at hun har en anden figur - så selv om I begge er kurvede, er det slet ikke sikkert, at I kan dele al slags tøj med hinanden. Du kan her se en præsentation af de fem figurtyper, samt finde din egen figurtype.​CIRKEL

Her gælder det om at nedtone taljen og fremhæve bryst eller hofte. For den cirkelformede gælder det at vælge 'enten eller'. Her skal der enten fokuseres på brystet eller hofterne - ikke på begge dele, for så bliver taljen rammet ind. Det er også en god idé at tænke i, hvordan enten kroppen eller benene bliver forlænget.

Gode tips:
V-hals giver fint fokus til halspartiet.
Vælg diskrete farver og materialer omkring taljen og brug gerne halskæder og tørklæder, der giver længde.
Et par iøjnefaldende bukser kan sætte fint fokus på benene.DRÅBE

Er du dråbeformet, skal du gerne sætte fokus på bryst, skuldre og tajle. Derfor er det en god idé at gå efter mørke bukser, der ikke tiltrækker sig alt for meget opmærksomhed. Overdelen skal møde underdelen enten over eller under det bredeste sted på hoften -aldrig midt på hoften!

Gode tips:
Husk altid sko og bukser i samme farve - det giver længde på benene.
Pufærmer og skulderpuder giver bredde og skaber harmoni mellem skuldre og hofter.
​​En bred halsudskæring og en kort halskæde flytter fokus op mod brystet.KURVE

Kvinden med figurtypen kurve bestemmer selv, hvad hun vil fremhæve og nedtone. Denne figurtype har en naturlig harmoni mellem bryst, talje og hofte. Her er mulighed og frihed til at skabe det udtryk, som du selv ønsker. Brug farver, accessories, mønstre og styles til at være fin og feminin eller rå og maskulin.

Gode tips:
Samme farve på nederdel, strømper og sko - det giver længde på benene.
Rå jeans og en feminine overdel giver et flot, dynamisk look med kant.OVAL

Kvinden med den ovale-figurtype, skal trækkes i den feminine retning og fremhæve hoften. En oval figur kan nemt komme til at virke maskulin, så derfor gælder det om at trække i den feminine retning. Det bedste råd er at fokusere på hoften og nedtone bryst og talje.

Gode tips:
En bluse der går lige ned over hofterne virker fint.
De lyse bukser fremhæver hofterne og giver et fint og feminint look til ovalfiguren.
Lodrette striber på overdelen er det ældste trick – og det virker!TIMEGLAS

Kvinden med timeglas figur skal fokusere på at fremhæve sin talje. Timeglasfiguren skal gerne vises, og det gøres selvfølgelig ved at vælge tøj, hvor der er talje. Diskrete farver og materialer er med til at sætte fokus på figuren og give et harmonisk, udtryk.

Gode tips:
Et højt placeret bælte giver fin længde til benene.
Samme farver på over- og underdel, kun brudt af et bælte, viser den flotte figur.

Chat med os
Livechat med en stylist

Har du brug for hjælp til at finde den rette størrelse, farve eller style, så står vores online stylister klar til at hjælpe dig.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til vores varer, behandling af din ordre eller returnering af varer købt i webshoppen, kan du altid kontakte vores online kundeservice.

Kundeservice

Live chat med kundeservice er i øjeblikket lukket. Du kan i stedet skrive en besked her, så vender vi tilbage til dig inden for 12 timer.

Kundeservice
Live chat med kundeservice er i øjeblikket lukket. Du kan i stedet skrive en besked her, så vender vi tilbage til dig inden for 12 timer.