BLACK WEEK

BLACK WEEK

Få et overblik over alle aktuelle tilbud under Black Week.

Black Week-tilbud
Nye tilbud hele ugen

Følg med hele ugen. Vi varmer op til Black Friday med nye rabatter hver dag! Club Zizzi-medlemmer får pre-access til alle de vilde Black Friday-tilbud! Meld dig ind i dag for at få tidlig adgang.

Følg med hele ugen. Vi varmer op til Black Friday med nye rabatter hver dag! Club Zizzi-medlemmer får pre-access til alle de vilde Black Friday-tilbud! Meld dig ind i dag for at få tidlig adgang.

Black Week 2023

Hvis man går bare lidt op i at gøre gode kup, så kender man helt sikkert også til årets store shoppedag – Black Friday. Black Friday er ubetinget Danmarks største handelsdag for både fysiske butikker og webshops.

Black Friday, som altid ligger den fjerde fredag i november, er de seneste år blevet et større og større fænomen, som verden over er med til at skyde julesalget i gang. Hos Zizzi er vi selvfølgelig også med – du kan læse mere om det på vores side om Black Friday 2023.

På det seneste har flere og flere butikker dog taget Black Friday-konceptet til et nyt niveau og udvidet det fra kun at vare 24 timer, til nu at foregå over flere dage. Tilbuddene starter typisk mandagen før Black Friday og varer helt frem til den store dag, og konceptet går derfor under navnet Black Week.

Tilbud hele Black Week

Her hos Zizzi kan vi sagtens se fordelene ved Black Week. Du har længere tid til at nyde de gode tilbud, du kan spare endnu flere penge, og vi kan få lov til at forkæle dig med flere rabatter og prisnedsættelser. Der er ingen grund til at vente, så derfor har du mulighed for at deltage i vores Black Week-fest både online og i vores fysiske butikker.

I år kommer Black Week til at starte søndag d. 19. november, og for at du kan få så meget som muligt ud af udsalgsfesten, fortsætter vi helt til og med søndag d. 26. november – vi holder altså også Black Weekend, vi kan næsten ikke vente! Vi kan nemlig ikke forestille os meget, som er bedre end en hel uge med gode tilbud på plus size tøj.

Black Week i Zizzis fysiske butikker

Vi kan godt garantere, at vores butikker kommer til at bugne med lækre varer til rigtig gode priser i løbet af hele Black Week 2023. Uanset hvilken dag du kommer forbi, står vi klar med masser af tilbud og vejledning omkring, hvordan du finder det helt rigtige – om så det er en vinterjakke, en kjole til årets julefrokost eller noget helt tredje.

Til Black Friday er det tidligere oplevet, at der kan være stor trængsel i butikkerne, fordi det er så kort en periode, hvor folk kan få fingrene i tilbuddene. Med Black Week er tilbuddene spredt ud over flere dage, og det gør, at der ikke er helt så mange kunder samlet rundt omkring. På den måde kan vi også bedre passe på hinanden.

Vi anbefaler dog stadig, at du kommer i god tid, hvis du har udset dig et specielt tilbud i en af vores fysiske butikker. Så er der også større chance for, at du får fat i det, du gerne vil have.

Find gode tilbud online

Black Week vil selvfølgelig også blive fejret her på Zizzi.dk. Vi har udvalgte varer, som kun forhandles online og ikke i vores fysiske butikker, så det kan godt betale sig at holde øje med webshoppen.

Med onlineshopping er du heller ikke afhængig af at stå i kø eller at skulle nå frem til en fysisk butik for at få fingrene i de populære varer. Det kan du klare i ro og mag hjemme på sofaen, uanset om du foretrækker at bruge smartphone, tablet eller computer. Samtidig kan du vælge at få varerne leveret lige til døren – så bliver det næsten ikke nemmere.

Varm op til Black Friday

Følg med hele ugen! Hver dag op til Black Friday er der nye tilbud og stærke rabatter! Udforsk og fald for noget nyt til garderoben. 

Det kan være en god idé at forberede sig lidt inden det store Black Week-ræs starter, så du sparer tid i selve perioden og samtidig gør det mere overskueligt at købe dit plus size tøj til kvinder.

Favoritlister

Inde på zizzi.dk har du mulighed for at lave en personlig liste over alle dine favoritprodukter. Inden Black Week starter, vil det være en god idé at kigge de forskellige kategorier igennem, og når du finder et produkt, du gerne vil have fat i, eller holde øje med, kan du klikke på det lille hjerteikon. På den måde havner produktet på din personlige favoritliste, som du kan finde frem, når tilbuddene gælder, og du gerne vil købe produkterne med rabat.

Indhent ønskesedler

Det kan være at du har et familiemedlem eller en veninde, som har plus size tøj fra Zizzi på ønskesedlen til jul? Så kan du med fordel indhente ønsker i god tid, så du kan se, om du kan finde den perfekte julegave blandt de gode Black Week-tilbud. Det kunne jo være, at der stod en skjorte i store størrelser eller et par plus size jeans til kvinder på ønskesedlen.

Hold øje med nyhedsmails og sociale medier

Du kan også starte dine Black Week-forberedelser ved at tilmelde dig Club Zizzi, så er du sikker på at være en af de første til at få besked om de gode tilbud, allerede før de starter. Samtidig får du selvfølgelig også alle de andre fordele, der er ved et Club Zizzi-medlemskab: fødselsdagsgave, 100 dages gratis returret, adgang til konkurrencer og meget mere.

Hvis du følger os på Facebook og Instagram, sørger vi også for at holde dig opdateret om, hvad der sker både online og i vores fysiske butikker. Derudover kan du selvfølgelig også bruge vores sociale medier til at blive inspireret af både os og nogle af alle vores kunder.

Samme fordele som altid

Når du handler hos Zizzi i løbet af Black Week – uanset om det er online eller i en fysisk butik – er det de samme gode betingelser som altid, som er gældende. Det vil blandt andet sige, at du stadig kan vælge at få dine varer leveret til din dør, din nærmeste Zizzi-butik eller en pakkeshop, når du handler online. Du har selvfølgelig også mulighed for at returnere eller ombytte din(e) vare(r), hvis du skulle fortryde dit køb. Når du er medlem af Club Zizzi, har du endda 100 dages gratis returret.

Du kan altså sagtens gøre gode Black Week-kup og stadig få hurtig levering og nem returnering.