Tørklæder

Her finder du udvalget af tørklæder fra Zizzi

Tilpas udvalg Nulstil
0 produkter
  • Ingen produkter fundet

Det er ingen hemmelighed, at vi her hos Zizzi elsker mode og tøj til kvinder med flotte former og skønne kurver. Vi går meget op at være alsidige og hele tiden tænke ud af boksen. På den måde sikrer vi os, at vi har det helt rigtige sortiment til dig og din personlige stil. Dette gælder for alle vores varer.

Derfor har vi også et lækkert udvalg af fine tørklæder hos Zizzi, som du kan lade dig friste af. Et tørklæde er en utrolig lækker accessories, som nemt kan pifte et plus size hverdagslook op. Hvis ikke du allerede har et tørklæde til dit tøj i store størrelser, kan du hente inspiration her på siden. Og hvis du, ligesom os her hos Zizzi, ikke kan få nok af tørklæder til store damer, så lad dig friste af alle de lækre varianter, farver og mønstre af fine tørklæder hos Zizzi. ­

Tørklæder og pandebånd – fuldend et feminint look

Hos Zizzi finder du et lækkert udvalg af tørklæder og pandebånd, som vil kunne fuldende et chikt look med masser af kant og karakter. Brug tørklædet til at pifte et hverdagssæt op, og sæt på den måde mere kulør på hverdagen.

Tørklædet er ikke bare til pynt. Det kan også udgøre en praktisk funktion i form af at holde halsen varm i de kolde vintermåneder. Hvis du eksempelvis står og mangler et tørklæde med mønster og farve, kunne denne model være lige noget for dig. Dette fine tørklæde har et forholdsvist afdæmpet mønster i blålige farver, men som alligevel står meget frem og sætter ekstra kulør på dit outfit. Tørklædet er lavet af 100% polyester, hvilket giver en god kvalitet, men det er samtidig også behageligt at have rundt om halsen. Dette tørklæde vil gå godt både til en klassisk sort kjole eller til en basis T-shirt og et par jeans i plus size. Er du mere på udkig efter fine tørklæder hos Zizzi med en sprælsk farve, så er denne model måske mere noget for dig. Dette lyserøde tørklæde har en utrolig flot farve, som står meget frem og kan virkelig lyse dit look op. Igen vil den gå godt til en kjole eller til en bluse med et par jeggins i store størrelser til. Dette tørklæde er fremstillet af 100% viskose og har et utroligt feminint look med en skarp kant.

Hvis du er til pandebånd, som er blevet meget populære i bybilledet, har du mulighed for at lade dig inspirere af denne fine model. Den er lavet af 100% viskose, som også vil bidrage til et ultra feminint look med et chikt udtryk til din plus size garderobe – uanseet om du bruger str 44, str 46, str 48 eller str 50. Prøv dig frem og se, hvordan du kan skabe din helt personlige stil med fine tørklæder hos Zizzi.

Køb fine tørklæder hos Zizzi – i de skønneste farver

Hos Zizzi sørger vi altid for at have det lækreste udvalg, ikke blot af tørklæder, men af alle slags tøjvarer og dele. Vi ønsker at imødekomme alle stilarter, og derfor er vi også hele tiden i tænkeboks i forhold til, hvordan vi kan optimere dine muligheder. Vi sørger blandt andet for, at du samtidig med, at du shopper efter tørklæder, kan shoppe efter tøj i store størrelser, der passer godt til dit tørklæde. Hvis du eksempelvis bliver vild med et tørklæde her på siden, så marker dette med ”I loove”-knappen i øverste højre hjørne. Produktet bliver herved gemt på din side, og du kan imens shoppe efter plus size kjoler eller toppe og nederdele, som vil passe perfekt til dit tørklæde. Med Zizzi kan du altså skabe dit helt eget look, der passer til dine flotte former og skønne kurver og fuldende det med eksempelvis et tørklæde.

Ønsker du at holde dig opdateret omkring nye tiltag her hos Zizzi, så kan du tilmelde dig Club Zizzi og være den første, der får besked om nye kollektioner eller andre nyheder til store damer med god stil. Du kan også nyde godt af mange medlemsfordele og gode tilbud inden for tøj i store størrelser.

Ved bestilling af fine tørklæder hos Zizzi garanterer vi god service, hurtig levering lige til din dør og nem returnering inden for 14 dage. Du er også altid velkommen til at besøge en af vores fysiske butikker, hvor vores søde personale altid vil stå klar med råd og vejledning til dig og din plus size garderobe.