Strømpebukser

Her finder du udvalget af Zizzi strømpebukser.

Tilpas udvalg Nulstil
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
  • (1)
  • (7)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
  • (2)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (2)
  • (3)
8 produkter

Accessories udgør en vigtig del af ethvert outfit. Med den rigtige accessories kan du pifte selv det mest kedelige look op.

Hos Zizzi sørger vi altid for at have et bredt udvalg af diverse accessories til store damer, så du kan sammensætte lige præcis det look, der passer til din personlige plus size stil. Derfor har vi blandt andet samlet et lækkert udvalg af fine strømpebukser til plus size størrelser og kvinder, der aldrig vil gå på kompromis med den gode stil.

Strømpebukser til flotte former – både til hverdag og fest

Her på siden finder du et lækkert udvalg af strømpebukser i store størrelser i et lækkert design og med flere forskellige typer denier, så du kan finde lige præcis det par, du leder efter.

Søger du et par klassiske, måske lidt tykkere strømpebukser til plus size størrelser, til at have indenunder en kjole eller nederdel i hverdagen, kunne denne model fra Zizzi være lige noget for dig. Denne model er denier 40, så det er et tykkere par strømpebukser, som du sagtens kan holde varmen i. Størrelserne inkluderer eksempelvis str 44, str 46, str 48 og str 50. De er lavet til dig med flotte former, som skal fremhæves på bedste og smarteste vis.

Er du mere til strømpebukser med mønster, som kan pifte for eksempel en plus size kjole op, hvis du skal til en fest, er disse strømpebukser måske lige noget, der falder i din smag. Disse strømpebukser til plus size størrelser er en del af Details-kollektionen fra Zizzi. Det er et par strømpebukser i den lækreste kvalitet og med det fineste mønster, som vil være blikfang for alle. Den vil passe perfekt til en sort kjole eller til en nederdel med en fin top til – selvfølgelig i store størrelser, så de passer til dig. Disse strømpebukser går også i størrelser fra 44-56, så de kan komplimentere dine former på bedste vis.

Der findes så mange muligheder for fine strømpebukser til plus size størrelser her på siden, og vi tilpasser det hele tiden efter, hvilke behov vores kunder har. Derfor finder du altså både helt klassiske strømpebukser hos Zizzi, men også strømpebukser med mønster, som kan pifte ethvert look op. Kig dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af de mange fine og feminine strømpebukser til plus size størrelser.

Find den rigtige størrelse

Det kan ofte være svært at finde den rigtige størrelse, når man shopper tøj til store damer online. Dette gælder også for strømpebukser til plus size størrelser. Men med strømpebukser fra Zizzi kan du gå ud fra, at du bruger din normale størrelse, da de har en meget almindelig pasform. Er du alligevel usikker på størrelsen, tilbyder Zizzi dig muligheden for at finde mål for de forskellige strømpebukser i store størrelser, så du kan sammenligne med dine egne mål og på den måde finde frem til den rigtige størrelse. Der følger også en størrelsesvejledning til alle plus size strømpebukser, som du også kan benytte dig af.

Køb dine strømpebukser til plus size størrelser hos Zizzi

Hos Zizzi er det vigtigt for os altid at kunne præsentere et bredt udvalg af alt slags tøj og accessories, så du kan finde alt, du behøver til din garderobe, her på siden. Du er også velkommen i vores fysiske butikker rundt omkring i landet. Vores kompetente personale står altid klar med gode råd og god vejledning til dig angående din stil, størrelse og hvad der vil passe godt til dig. Også når det gælder strømpebukser til plus size størrelser.

Hvis du handler online kan du med fordel benytte dig af ”I loove”-knappen, hvor det produkt, du godt kan lide, bliver gemt inde på din side. Så kan du nemt shoppe videre og på den måde købe alt, du behøver for at fuldende din garderobe – hvad end det er strømpebukser eller en smart kjole til store damer. Ønsker du at holde dig opdateret omkring nye tiltag og andre nyheder, så tilmeld dig med Club Zizzi, hvor du også vil kunne nyde godt af medlemsfordele og lækre tilbud. På den måde vil du også altid være den første, der får besked om alle de skønne nyheder.

­

Hos Zizzi elsker vi fine strømpebukser i store størrelser, som kan fuldende dit look!