Blazere

Her finder du udvalget af blazere fra Zizzi

Tilpas udvalg Nulstil
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
 • (2)
 • (2)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (2)
 • (1)
4 produkter

Når du shopper efter plus size tøj, leder du måske ofte efter noget, du kan anvende til alle slags begivenheder – altså både til hverdag og fest. En blazer er et typisk eksempel på et stykke tøj, som er anvendeligt både til hverdag og fest. Derfor har blazere også haft en stor plads i mange kvinders hjerter efterhånden og med god grund! En blazer kan både bruges udenover en fin kjole til et par jeans og en T-shirt, hvis det skal bruges til hverdag.

Mulighederne er mange med en blazer, og derfor er det også noget enhver kvinde – uanset størrelse og former - bør eje. Her hos Zizzi er vi helt vilde med plus size blazere i alle slags farver og mønstre. Derfor har vi selvfølgelig også sammensat et udvalg af lækre blazere i plus size størrelser til store damer med skønne former.

Blazere i plus size størrelser – style den, som du vil

Her på siden finder du et lækkert og smart udvalg af blazere i plus size størrelser. En blazer er en alsidig beklædning, som kan sammensættes og styles både til hverdag og fest. Og vi har selvfølgelig alle populære størrelser som str 44, str 46, str 48 og str 50.

Du kan for eksempel style en blazer med en kort nederdel, hvis du skal til fest, eller du kan sætte den sammen med et par smarte jeans til hverdag. Her på siden er der mange forskellige slags blazere i forskellige farver og stil. Er du på udkig efter en helt klassisk blazer, kunne denne model måske være oplagt for dig. Denne flotte sorte blazer er i en vævet kvalitet med piping i kraven. Blazeren har to lommer foran og er fremstillet af 73% polyester, 4% elastan og 23% viskose. Herved sikrer du dig et produkt, som er lavet på det bedste materiale, og som samtidig er behageligt at have på. Blazeren fås i størrelser fra 42 -54, så hvis du har en mere frodig figur med nogle skønne kurver, så kan du nemt fremhæve dine flotte former i denne blazer.

Hvis du mere er på udkig efter en blazer med lidt farve, kunne denne blå blazer måske være noget for dig. Denne fine blazer er super trendy og kommer i den lækreste blå farve – perfekt til en fest med en fin kjole indenunder. Denne blazer er fremstillet af 14% viskose, 5% elastan og 8% polyester, så du igen er garanteret et lækkert materiale, som vil sidde perfekt på dine flotte former. Denne blazer fås i størrelserne 42-54, og er du i tvivl om størrelsen, kan du gennem vores størrelsesvejledning finde den rigtige. Du kan også via vores angivne mål på produktet tjekke efter, om det matcher dine mål.

Mulighederne er mange med vores skønne udvalg af blazere i plus size størrelser, så kig dig omkring her på siden og lad dig friste af de mange fine modeller.

Find din nye blazer hos Zizzi

Hos Zizzi prøver vi hele tiden at tænke i nye baner, så vi altid sikrer os, at vi følger den seneste mode i store størrelser. Dermed er du garanteret det seneste nye. Vi går meget op i at finde styles, der passer til den enkelte og fremhæver noget personlighed. Dette gælder også i vores udvalg af blazere. Så hvis du er vild med vores udvalg af blazere, så tryk ”I loove” ved de produkter, du er forelsket i!

Her hos Zizzi garanterer vi hurtig betjening, god service og nem returnering. Du har ydermere også mulighed for at tilmelde dig Club Zizzi, hvor du vil modtage mails om nyheder, tilbud, nye kollektioner og en masse andet. Tag et kig her på siden og bestil allerede din blazer i store størrelser i dag og få den leveret lige til døren.

Hos Zizzi elsker vi flotte blazere i plus size størrelser til flotte former!