ÅBENT FOR ANSØGNINGER

Slut dig til Everyday WomenHelt lavpraktisk er Everyday Women et koncept, som omfatter en gruppe kvinder, vi taler med, laver fotoskydninger med og har løbende samarbejder med. Der er ingen krav til alder, højde, skostørrelse, nationalitet og lignende. Alle kan søge!


Her inviterer vi alle jer ind – og deler ud af vores verden, men ikke mindst gør vi jer til en del af at skabe den. Både for at udvikle bedre varer, og for at skabe kampagner, der afspejler virkelighedens kvinder. Hvis du har lyst til og mod på at hjælpe os med at skabe inspirerende kampagner, afprøvning af tøj, sparring, deltagelse i fotoskydninger og andet – så kan du skrive dig op her.

Everyday Women har rykket mig meget tættere på kropsaccept og kropskærlighed. Jeg har fået en masse bekendtskaber som alle også elsker eller prøver at elske hvordan de er og ser ud. Jeg har fået et bedre syn på mig selv, at jeg fortjener at blive set og hørt og at mode er for alle kroppe.
Anne Zimling, DK

Send os lidt info om dig selv – og vær med til at forme konceptet

Vi rækker ud, når og hvis der komme et projekt, som passer til dig. Alt du skal gøre er at udfylde nogle oplysninger om dig selv, samt en kort beskrivelse af hvem du er, og hvorfor du gerne vil være med. Jo bedre et indtryk vi får af dig, jo nemmere bliver det også at matche dig med det helt rigtige projekt.

Når du sender din ansøgning, bliver du en del af en gruppe kvinder på tværs af hele Europa, på tværs af kulturer, tøjstørrelser, professioner – men alle er kvinder, som ønsker at skabe en lidt bedre og lidt mere autentisk modeverden. Fordi vi gerne vil endnu tættere på jer, og fordi vi sammen kan blive endnu bedre til at gøre det, vi gør.

SE EKSEMPLER PÅ, HVAD VI TIDLIGERE HAR LAVET SAMMEN MED EVERYDAY WOMEN HER: