Slim

Her finder du udvalget af slim fit jeans fra Zizzi

Tilpas udvalg Nulstil
Vælg alle Fravælg alle
Kategori
 • (3)
 • (1)
 • (9)
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
 • (21)
 • (2)
 • (2)
 • (3)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
 • (26)
 • (23)
 • (20)
 • (20)
 • (21)
 • (20)
 • (18)
 • (5)
28 produkter

Vi kender alle til det, gerne at ville finde det perfekte par jeans. Men det kan være svært at finde nogle, der sidder godt, og som samtidig er behagelige at have på. Hos Zizzi står vi altid klar til at hjælpe med alt slags tøj i plus size, og vi har et stort udbud af mange beklædningsgenstande. Vores udvalg af jeans i plus size er ingen undtagelse og for overskuelighedens skyld, har vi valgt at inddele vores sortiment af jeans i flere kategorier, sådan at du på nemmeste vis kan finde frem til de jeans, der passer bedst til dig.

Her på siden har vi blandt andet samlet et lækkert udvalg af slim jeans til store størrelser, som du kan lade dig friste af.

Stort udvalg af smarte slim jeans til flotte former

Her på siden finder du et lækkert og varieret udvalg af slim jeans til store størrelser. Kendetegnet for slim jeans er blandt andet, at de selvfølgelig sidder tæt og på den måde fremhæver dine fine former. Ydermere snævrer slim jeans også mere ind forneden i modsætning til for eksempel jeans med brede bukseben, som går ud forneden.

Her hos Zizzi finder du mange slags slim jeans til store damer og flotte kurver. Du kan blandt andet lade dig friste af disse jeans, som især vil gå godt til en pæn skjorte, cardigan eller top. Disse jeans er helt klassiske og kommer i en mørkeblå farve, som passer godt til alt. Størrelserne findes bl.a. i str 44, 46, 48 og str. 50, så uanset din størrelse kan du sagtens finde et par slim jeans, som vil komplimentere dine kurver.

Hvis du er mere til noget med lidt mere farve på, så kunne det være, at disse jeans i lyserød vil være lige noget for dig. De har en lækker pasform og en flot farve, som kan pynte på selv en gråvejrs eller regnvejrsdag. Mulighederne er mange for vores udvalg af slim jeans til store størrelser, så mon ikke du kan finde et par, der falder lige i din smag.

Find den rigtige størrelse hos Zizzi

Det kan oftest være nemmere at handle sine varer online, men nogle gange kan det selvfølgelig også være svært at gennemskue, hvilken størrelse man skal bruge. Dette gør sig især gældende, når du shopper efter jeans. Jeans kan variere i størrelse og pasform, og det kan være meget forskelligt, hvilken størrelse man skal bruge i hvert enkelt par. Hos Zizzi tilbyder vi flere løsninger til dig, hvis du er meget i tvivl om størrelsen.

Du kan enten besøge nogle af vores mange fysiske butikker rundt omkring i landet, men du kan også se de enkelte mål for hvert par jeans ved at gå ind under fanebladet ’mål’ under det pågældende par. Her kan du se de eksakte mål for de forskellige jeans, og du kan herefter måle dig selv og se om dine mål matcher og på den måde finde frem til den rigtige størrelse. Skulle dine fremsendte jeans alligevel ikke passe i størrelsen, så tager vi her hos Zizzi gerne imod returvarer inden for 14 dage, og vi fremsender gerne et nyt par til din hoveddør i den rigtige størrelse.

Find dine yndlingsjeans hos Zizzi

Hos Zizzi er det vigtigt for os altid at kunne præsentere et bredt sortiment af tøj i store størrelser. Derfor udbyder vi også slim jeans til store størrelser. Hvis du skulle ske at blive ekstra forelsket i mange af vores lækre slim jeans, så kan du trykke ’I Loove’ på det pågældende produkt, og det vil blive gemt på din side inde hos på Zizzi.dk. Med bestilling hos Zizzi.dk er du garanteret hurtig levering, god betjening og nem returnering. Så skynd dig ind og find dine nye yndlings slim jeans. Vi garanterer, at de vil komplimentere dine flotte kurver perfekt.

Er du interesseret i at holde dig opdateret omkring nye produkter eller for eksempel nye slim jeans modeller, så kan du tilmelde dig Club Zizzi og på den måde sikre dig at være den første, der får nys om­ nye tiltag.