Ekstra Slim

Her finder du udvalget af ekstra slim fit jeans fra Zizzi

Tilpas udvalg Nulstil
Vælg alle Fravælg alle
Kategori
 • (2)
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
 • (17)
 • (1)
 • (2)
 • (6)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
 • (23)
 • (20)
 • (15)
 • (13)
 • (14)
 • (13)
 • (15)
 • (8)
25 produkter

Hvis man er en kvinde med ekstra former at elske, end de modeller man ofte ser i modebilledet, så kan det være svært at forestille sig at skulle iklæde sig nogle ekstra slim jeans. Det er nemlig jeans, som sidder meget tæt ind til kroppen. Ikke desto mindre bør kvinder med kurver og former kraftigt overveje at kaste sig ud i et par ekstra slim jeans til store kvinder, idet denne jeans model fremhæver dine former på bedste vis.

Men er det ikke nærmest umuligt at finde så stramme jeans til plus size kvinder? Dette spørgsmål brænder du sikkert inde med, og svaret hertil er ganske simpelt: ikke med Zizzi. Hos Zizzi har vi nemlig de lækreste ekstra slim jeans til store kvinder med lækre former og flotte kurver. Derfor har vi her på vores side selvfølgelig også samlet et udvalg af ekstra slim jeans i store størrelser. De sidder alle utrolig behageligt og fremhæver dine former på bedste vis.

Ekstra slim jeans til store kvinder – i flotte farver

Her på siden finder du et lækkert udvalg af ekstra slim jeans til store kvinder, sådan, at du også har mulighed for at vise dine flotte former frem. Et par ekstra slim jeans i plus size gør sig godt til alle slags overdele, både T-shirts og toppe, men de kan også sagtens bruges inden under en fin tunika.

Du kan blandt andet lade dig friste af disse fede ekstra slim Nille jeans, som både fås i mørkeblå og lyseblå. Det er et par jeans med powerstretch, hvilket giver en perfekt og behagelig pasform. Du kan også lade dig friste af de fine hvide Sanna Jeans, som har en dejlig hvid farve, som vil passe perfekt til sommer eller fest. Alle vores størrelser går fra str. 42-56, hvilket altså vil sige, at vi designer lækre slim jeans til dig, som har lidt ekstra kurver og flotte former, og som gerne vil vise dem frem på bedste vis. Mulighederne for at finde et par ekstra slim jeans med Zizzi er uendelige, og hvert enkelt par kan sammensættes med utallige former for overdele og accessories.

Så det er bare med at slippe fantasien løs hos Zizzi og finde det tøj skabt til store damer – og som passer præcist til dig.­

Bestil dine ekstra slim jeans online hos Zizzi

Med Zizzi.dk kan du sidde hjemmefra og finde de helt rigtige ekstra slim jeans til dig. Du kan nemt navigere rundt på siden og på den måde danne dig et overblik over de produkter, du søger. Vi har også populære størrelser som str 44, 46, 48 og str 50. Når du har fundet dine nye ekstra slim jeans til store kvinder, kan du gå direkte til bestillingssiden og fuldføre din handel. Herefter vil dine nye ekstra slim jeans blive leveret hurtigst muligt lige til din hoveddør – det bliver ikke nemmere! Men er det ikke svært at finde den rigtige størrelse på nettet, og hvis man alligevel skal til at sende det frem og tilbage, kan man så ikke ligeså godt handle sine jeans i fysiske butikker?

Det er rigtigt, at det kan være svært at finde den rigtige størrelse på jeans, men hos Zizzi vil vi gerne yde den bedste service. Derfor har du også mulighed for at besøge vores fysiske butikker rundt omkring i landet og på den måde finde den rigtige størrelse. Du kan også finde målebåndet frem derhjemme og finde ud af, om dine mål matcher med de mål, der er angivet ud for de enkelte jeans i plus size.

Zizzi – se vores store udvalg af jeans!

Hos Zizzi sørger vi altid for at have det lækreste udvalg af tøj til kvinder med flotte former og skønne kurver. Dette gælder også inden for vores jeans sortiment i store størrelser, hvor du, udover ekstra slim jeans, også kan få en almindelig slim model eller en mere loose fit model. Hvis du ønsker at holde dig opdateret om, blandt andet vores jeans sortiment, så tilmeld dig Club Zizzi og hold dig orienteret omkring det sidste nye inden for jeans. Hos Zizzi.dk garanterer vi hurtig levering og god betjening, så find allerede din kommende ekstra slim jeans model i dag og oplev, hvordan den fremhæver dine skønne former på flotteste vis.

We loove curves – og vi elsker, hvad ekstra slim jeans til store kvinder gør for vores former.