Cardigans

Her finder du udvalget af cardigans fra Zizzi

Tilpas udvalg Nulstil
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
 • (9)
 • (3)
 • (5)
 • (3)
 • (5)
 • (5)
 • (1)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
 • (25)
 • (27)
 • (22)
 • (22)
31 produkter

Cardigans er et hit, da den går godt til mange lejligheder. Du kan tage en cardigan på udover en kjole, eller du kan tage den udover en T-shirt med et par jeans til.

Mulighederne er mange for at skabe et smart outfit med en cardigan. Hos Zizzi er vi vilde med alt slags tøj, og det gælder selvfølgelig også kimonoer og cardigans i store størrelser. Derfor har vi samlet et lækkert og stort udvalg af de fineste plus size cardigans og kimonoer til kvinder med flotte former. ­

Cardigans i alle slags farver og designs

Hvis du står og mangler kimonoer og cardigans i store størrelser, så har vi her på siden samlet et lækkert udvalg af forskellige varianter af cardigans fra Zizzi. Plus size cardigans er en vigtig del af garderoben, især i Danmark, hvor temperaturerne godt kan skifte i løbet af dagen. Her kan det være rart at have en cardigan eller kimono, som du kan tage af og på efter behov. Samtidig er plus size cardigans også bare rigtig smarte, og de tilføjer virkelig noget ekstra til et hverdagsoutfit.

Her på siden finder du mange bud på flotte kimonoer og cardigans i store størrelser. Du kan måske lade dig friste af denne lækre cardigan, som er lavet af 12% elastan, 9% polyester, 71% akryl og 8% uld. Denne plus size cardigan til store damer er dejlig lun samtidig med, at den er utrolig smart. Denne cardigan fra Zizzi har lange ærmer og et fint mønster i grå nuancer – perfekt uden på en T-shirt eller top og med et par jeans til. Størrelserne fås i alt lige fra XS-XL, så der er en cardigan for alle uanset størrelse.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal have, kan du finde råd gennem vores størrelsesvejledning, eller du kan se hvilke mål, cardiganen har og herudfra sammenligne med dine egne mål.

Lang eller kort?

Hvis du er på udkig efter en lidt længere plus size cardigan, kunne denne model måske være noget for dig. Dette er en super lækker og dejlig varm cardigan, som både fås i denne lyserøde farve, men også i en grå farve med sorte nuancer. Cardiganen er lavet i det lækreste strik, hvilket giver en dejlig varme og samtidig er denne plus size cardigan lidt længere. Den passer perfekt til et par smarte jeans og en basistop. Denne cardigan er generelt skøn at kombinere med et hverdagslook og gøre det mere farverigt. Mulighederne er nærmest uendelige med vores store udvalg af plus size cardigans og kimonoer. Vi har alle slags styles lavet i forskelligt materiale, så vi garanterer dig, at du kan finde den cardigan, der passer bedst til din figur og dine former.

Kimonoer og cardigans i store størrelser finder du hos Zizzi. Og vi har altid et stort udvalg, så du nemt kan blive klædt på – til enhver lejlighed. Vi har alle populære størrelser såsom str 44, str 46, str 48 og str 50, så du kan blive klædt godt på.

Køb smukke cardigans og kimonoer hos Zizzi

Hos Zizzi går vi meget op i altid at have et bredt og feminint udvalg af tøj til store damer, der aldrig vil gå på kompromis med den gode stil. Vi vil gerne tilbyde cardigans, som passer til hver enkelt, og som passer til flere forskellige lejligheder. Hvis du skulle ske at blive forelsket i mange af vores lækre cardigans, kan du med fordel klikke på hjertet, som fremgår i højre hjørne på alle vores varer. På den måde kan du altid nemt finde dine yndlingsprodukter igen. Har du lyst til at holde dig opdateret omkring nye tiltag her på siden, så tilmeld dig Club Zizzi, hvor du altid vil være den første, der får besked om nye kollektioner, tilbud og meget andet.

Hos Zizzi.dk får du hurtig levering, nem betjening og returnering. Så skynd dig ind og find dine nye kimonoer og cardigans i store størrelser. Derefter kan du nyde godt af de lækre feminine styles i plus size til store damer – lavet med kærlighed til store kvinder og flotte kurver!