Regular

Her finder du udvalget af regular fit jeans fra Zizzi

Tilpas udvalg Nulstil
Vælg alle Fravælg alle
Kategori
  • (1)
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
  • (3)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (1)
3 produkter

Jeans er en basisvare i de flestes garderobe. Og med god grund. Et par jeans kan sammensættes til mange slags overdele, og de kan både piftes op til fest eller tones lidt ned til hverdagsbrug. Regular jeans er en variant af jeans med lige bukseben, og denne jeans-model er én af de mest klassiske og populære modeller.

Her hos Zizzi er vi vilde med plus size jeans i alle afskygninger. Derfor har vi selvfølgelig også en særskilt oversigt over regular jeans i store størrelser, som du kan finde her på siden og lade dig friste af.

Find dine regular jeans i store størrelser

Regular jeans er den klassiske model, som passer til alle. Derfor har vi her hos Zizzi.dk samlet et udvalg af de populære regular jeans i store størrelser til store damer, der altid ønsker at have den bedste stil. Regular jeans er utrolig alsidige, idet de både kan sættes sammen med en fin bluse eller top, men de kan også gå sammen med en fin tunika. Du kan sammensætte alle slags accessories til dine regular jeans, både tørklæder og smykker osv.

Her på siden finder du mange forskellige bud på et flot par regular jeans i store størrelser. Fælles for dem alle er, at de udbydes til dig med skønne kurver. Med regular jeans fra Zizzi er du sikker på at finde nogle jeans, som passer perfekt til din figur og fremhæver dine former på flotteste vis. Du kan blandt andet lade dig friste af disse lækre Sanna jeans, som har et klassisk look i en mørkeblå farve. Disse jeans har utrolig mange cool og moderne detaljer. De har blandt andet super flotte broderinger på baglommerne og er en to-knappet buks. Materialet er 2% elastan, 80% bomuld og 18% polyester, så der er lidt stræk materiale i disse Sanna jeans, så de ikke bliver for stramme. Materialerne er af allerhøjeste kvalitet, og du sikrer dig herved også, at de sidder super behageligt og fremhæver din figur på den bedste måde. ­

Disse Sanna regular jeans har mange muligheder. De kan både kombineres med en sød top, T-shirt eller skjorte. Hvis du derimod mere er på udkig efter et par regular jeans i store størrelser i en mere sprælsk farve, så er denne model måske mere noget for dig. Disse jeans kommer i en super fin blå farve, som er meget sommerlig og ville passe perfekt sammen med en sød sommertop. Disse jeans er også med stræk, så du sikrer dig den behagelige pasform. Disse jeans har nærmest et 80’er-look i farven, hvilket er meget moderne i bybilledet lige nu. Det er derfor et par jeans, som er særdeles velegnet til dig, som ønsker at være helt fremme i skoene modemæssigt.

Der findes mange flere modeller af regular jeans her på siden, og de kommer i mange forskellige farvenuancer. Så mon ikke vi har et par plus size regular jeans, som falder lige i din smag? Vi har også alle populære størrelser, herunder str 44, str 46, str 48 og str 50. Du kan hente inspiration til dine næste plus size regular jeans her på siden – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Find dine nye regular jeans i store størrelser hos Zizzi

Hos Zizzi finder du alle slags plus size jeans til store kvinder med flotte former. På vores side over regular jeans guider vi dig til at finde den rigtige størrelse og den rigtige pasform til din figur. Du kan se, hvilke mål de enkelte regular jeans passer godt til, ved at klikke dig ind under fanebladet ”mål” under hvert produkt. Herigennem kan du finde ud af, om produktet har de mål, der passer til din figur.

Herefter kan du bestille dine regular jeans i store størrelser hos Zizzi online og få dem leveret lige til døren – det er hurtigt og nemt! Hvis du ønsker at holde dig opdateret omkring diverse produkter og nye tiltag, så tilmeld dig Club Zizzi og vær den første, der får nys om nye lækre regular jeans eller andre nye produkter.­