KOLLEKTIONER BYGGET PÅ TRENDS OG DESIGN VÆRDIER

Zizzi's kollektioner og designs udspringer af de kerneværdier, der kendetegner Zizzi's identitet. Det er vigtigt for os, at der altid er en specifik designretning der tydeligt kendetegner brandets fortolkning af sæsonens tendenser. Dette sikrer, at vores kunder kan genkende Zizzi sæson efter sæson.

Alle Zizzi's kollektioner er derfor skabt med følgende 3 værdier in mente:

Inspirerende – Hos Zizzi er vi altid på jagt efter nye trends og tendenser, vi tolker med mod og nysgerrighed.

Femininitet – Vi arbejder passioneret på at skabe et sofistikeret look, der fremhæver Curvy kvinders styrke og sensualitet, ved at understrege den kvindelige krop og dens kurver

Sikker fremtoning – Vi ønsker at vores brand og produkterne i vores kollektioner skaber en følelse af coolnes, og dermed styrke vore kunders fremtoning, fordi vi giver mulighed for at skabe et komplet og personligt look.

Chat med os
Livechat med en stylist

Har du brug for hjælp til at finde den rette størrelse, farve eller style, så står vores online stylister klar til at hjælpe dig.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til vores varer, behandling af din ordre eller returnering af varer købt i webshoppen, kan du altid kontakte vores online kundeservice.

Kundeservice

Live chat med kundeservice er i øjeblikket lukket. Du kan i stedet skrive en besked her, så vender vi tilbage til dig inden for 12 timer.

Kundeservice
Live chat med kundeservice er i øjeblikket lukket. Du kan i stedet skrive en besked her, så vender vi tilbage til dig inden for 12 timer.