Club Zizzi​​​​​​​

Club Zizzi medlemsbetingelser

Opdateret den 10.09.2019
Ball Group Denmark ApS, cvr. 26 40 75 67, Kløvermarken 29, 7190 Billund (”Ball”) udbyder en kundeklub benævnt Club Zizzi (”Club Zizzi”).  

Club Zizzi giver adgang til nyhedsbreve, SMS og servicebeskeder, eksklusive tilbud, invitationer til lokale events og arrangementer, inspiration, stiltips og anden information om bl.a. trends indenfor fashion særligt inden for områderne tøj, hovedbeklædning, fodtøj og accessories, som udbydes af Ball, samt andre relaterede produkter. 

Club Zizzi er en elektronisk baseret kundeklub, som betyder, at du som kundeklubmedlem vil modtage al information og materiale enten på e-mail eller SMS. Medlemskabet af Club Zizzi er gratis. 

Du skal blot tilmelde dig ved at indtaste en række oplysninger om dig selv. De oplysninger skal bruges for, at vi kan levere Club Zizzi’s ydelser til dig, og for at vi hele tiden kan forbedre og tilpasse Club Zizzi på den bedst mulige måde. 

Ved at acceptere disse medlemsbetingelser, accepterer du samtidig vores Persondatapolitik for Ball Group Denmark ApS (”Persondatapolitikken”). Persondatapolitikken kan altid findes på hjemmesiden under domænet www.zizzi.dk

Det kan være nødvendigt eller hensigtsmæssigt for Ball at ændre i betingelserne for medlemskabet af Club Zizzi, ligesom det kan være nødvendigt eller hensigtsmæssigt at foretage ændringer, justeringer eller tilpasninger i Persondatapolitikken. Ball er berettiget til at foretage sådanne ændringer uden varsel. I tilfælde af væsentlige ændringer, som er til ugunst for dig, vil du blive orienteret herom pr. e-mail eller SMS.

Du kan til enhver tid afmelde dig Club Zizzi ved afmeldelseslinket, som du finder i bunden af hver e-mail, som du modtager fra Ball, ligesom du vil kunne sende en e-mail til Ball på e-mailadressen: [email protected] for at afmelde dig.

Ved din afmelding af Club Zizzi, opbevarer vi dine oplysninger i 6 måneder, det gør vi for at undgå misbrug af velkomstsrabatter, i det tidsrum er det ikke muligt for dig, at modtage en ny Velkomst rabat voucher, det er dog altid muligt at tilmelde sig igen.

Ved at sige ja til at modtage beskeder fra Zizzi i din browser, accepterer du at Zizzi må sende dig web push beskeder i din browser. Det er muligt at afmelde sig push beskeder i sin browser. 
Bruger du Chrome som browser, gøres det ved at:

1. Klik på hængelåsen i adresselinjen

mceclip0.png

2. Ud for notifikationer, vælg "Tillad ikke"