Zizzi Live

Zizzi Live er din direkte adgang til masser af tips of tricks til styling og trends. Med en unik live shoppingoplevelse giver vores eksperter dig et indblik i tidens største trends, og du får tips og tricks til styling, pasformer, farver og snit – og meget mere. Du kan også stille spørgsmål til vores eksperter undervejs og shoppe direkte, mens du ser med. Se de kommende lives og tilmeld dig her for at få en påmindelse, når Zizzi går live.

null
Zizzi Live - 30.09.2022

Fødselsdagsfest med Marianne Bjerring

Zizzi fylder år og det skal vi naturligvis fejre! Marianne Bjerring overtager Bittens værtsrolle for en aften, og vi kan garantere dig, at det bliver festligt, når Marianne styrer slagets gang på denne Zizzi Live.

null
Zizzi Live - 30.08.2022

Bliv klar til efteråret med Bitten og Natasha Høyer

Sommeren går på hæld, og en ny sæson lurer i horisonten. Vi er vendt tilbage til hverdagen – og det betyder, at sommerkjoler og shorts så småt har byttet plads med skjorter, blazere, strik og alle de andre hverdagsklassikere.

null
Zizzi Live - 18.08.2022

Crazy Days med Bitten

Måske mangler du et nyt sæt tøj til hverdagen, eller et outfit til en af sensommerens fester? Hvad end du er ude efter, så er det altså lige her, du skal slå til!

null
Zizzi Live - 29.06.2022

Den store udsalgsguide med Bitten og Marianne Bjerring

I denne Zizzi Live præsenterer vi dig for de allerbedste ting fra udsalget. Det er her, du kan gøre et fund til den bedste pris, og på denne Live guider vi dig i at gøre et kup blandt vores nøje udvalgte favoritter fra det store udsalg.

null
Zizzi Live - 24.05.2022

Bliv sommerklar med Karina von d’Ahé & Zizzi Live

Den faste vært på Zizzi Live, Bitten, får besøg af Karina von d’Ahé

null
Zizzi Live - 24.03.2022

Tøjet til sæsonens fester: Zizzi Live med Cecilie Schmeichel

Den faste vært på Zizzi Live, Bitten, får besøg af Cecilie Schmeichel, som elsker at trække i flotte outfits med kjoler, farver og print.

null
Zizzi Live - 28.02.2022

Spring ind i foråret med Marianne Bjerring og Zizzi

Det bliver du uden tvivl på den næste Zizzi Live! Zizzi Live er tilbage i et helt nyt format, og vi lover meget mere inspiration og underholdning.