TILBAGE TIL OVERSIGTEN

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Sommerens kjoler

En fin kjole er et musthave i alle klædeskabe. Vores værter står klar til at guide dig til sæsonens bedste kjoler, pasformer, print og farver. Du kan shoppe direkte, mens du ser med og få besvaret dine spørgsmål om styling og trends af vores dygtige eksperter. Følg med og få masser af inspiration til hvordan sæsonens mange kjoler kan styles, så de passer til hverdag og fest – og til enhver stil.

SE MED NU

Bliv godt klædt på til sommeren med kjoler i alle afskygninger

I dagens Zizzi Live præsenterer vores vært, Bitten, et hav af lækre sommerkjoler. Vi går lunere dage i møde, og derfor er det tid til at give garderoben en overhaling med kjoler i alle afskygninger. Bitten guider dig igennem sommerens bedste kjoler, og du får også indblik i både farver, print, snit og kvaliteter. Og så får du masser af gode tips til at style kjolerne med alt fra jakker og jeans til smykker, bælter og sandaler.
​​​​​​​Du kan selvfølgelig også se kjolerne i brug, når vores to skønne modeller trækker i tøjer og viser, hvordan kjolerne kan styles til alle sommerens anledninger.

Denne Live har været afholdt, men du kan se den lige her. Nedenfor kan du shoppe alle de viste kjoler og accessories, men du kan også shoppe direkte, mens du ser med.