Strik

Her finder du udvalget af sweatre, poncho og strik trøjer fra Zizzi

Hvis du bestiller før kl. 15 på en hverdag, så vil vi som hovedregel sende din bestilling samme dag

Tilpas udvalg Nulstil
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
 • (1)
 • (8)
 • (4)
 • (4)
 • (5)
 • (2)
 • (4)
 • (2)
 • (1)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
 • (23)
 • (22)
 • (20)
 • (20)
31 produkter

En sweater eller en bluse i strik enten i form af en trøje eller en poncho er et must-have, når du bor i Danmark. Men en sweater i store størrelser kan bruges til mange formål. Den er god om vinteren, så du kan holde varmen både ude og inde. Men en strik til store kvinder kan også sagtens bruges om sommeren, når du sidder ude og griller en sommeraften. Strikbluser, trøjer og sweatere har været populære i årevis og med god grund. Det kan sammensættes med alt - både et par smarte plus size jeans eller en fin nederdel.

Hos Zizzi kan vi ikke få nok af lækre sweatre og strik til store kvinder. Vi elsker, at der er så mange smarte muligheder for at pakke sig godt ind i en lækker plus size strik. Derfor tilbyder vi også dig et lækkert udvalg af stikbluser, trøjer og sweatere her på siden, som bare venter på at komme i din kurv. ­

Strikbluser – find din nye yndlingsmodel

En strikbluse er en uundværlig del i et klædeskab. Derfor har vi her på siden et lækkert udvalg af strik til store kvinder. Se for eksempel denne skønne strikbluse, som kommer i den skønneste lyserøde farve – perfekt til at pifte en mørk vinterdag op eller til at gå foråret i møde med. Denne plus size strikbluse fra Zizzi er lavet af 100% akryl og er med lange ærmer og en lækker blød kvalitet. Denne strik kan styles både med et par løse bukser eller et par jeggings med en basis top til store damer indenunder. Hvis du er mere til en helt basis strik til store kvinder, kunne denne pullover model fra Zizzi måske være noget for dig. Dette er en enkel pullover strik, som er lavet i en skøn viskose kvalitet, som også gør, at den er utrolig behagelig at have på. Denne pullover har V-hals og kan med fordel bruges med en skjorte indenunder og et par cowboy blå jeans til. Størrelserne går lige fra S-XL, så det er også muligt at få strikbluser i større størrelser her på siden, så det passer til dine flotte former.

Der findes mange muligheder med en lækker strikbluse og en strikbluse kan bruges året rundt. Om sommeren kan den bruges til at holde varmen, når man er ude om aftenen. Her kunne den passende sammensættes med et par shorts eller en nederdel. Om vinteren vil du måske style din strikbluse med lidt varmere tøj. Her er det også oplagt at sætte en skjorte indenunder sin strik, da det er blevet meget moderne med en skjortekrave udenpå en strikbluse.­

Når du skal vælge din plus size strik, har du selvfølgelig et bredt udvalg af størrelser at vælge imellem – bl.a. str 44, str 46, str 48 og str 50.

Køb strik til store kvinder hos Zizzi

Hos Zizzi er vi hele tiden i tænkeboks i forhold til at finde de bedste styles, som passer bedst til din personlige stil og dine flotte former. Vi sørger altid for at have et bredt, smart og lækkert udvalg af plus size tøj til skønne kvinder med flotte former og kurver. Dette gælder også for vores store udvalg af strik til store kvinder. Her er noget for enhver smag, som passer til den enkelte, så mon ikke du kan finde lige den strikbluse eller sweater, som passer til din stil.

Skulle du blive helt forelsket i en af vores mange strikbluser eller sweatere, så marker dette med ”I loove”-knappen i højre hjørne. Herefter vil produktet blive gemt på din side, så du i mellemtiden kan finde tilbehør til din nye strikbluse eller sweater – måske i form af et par jeans eller en nederdel til store damer.

Ønsker du at holde dig opdateret omkring nye plus size kollektioner eller andre nyheder hos Zizzi, så tilmeld dig Club Zizzi og nyd godt af de mange medlemsfordele og gode tilbud. Hos Zizzi garanterer vi altid god service, hurtig levering og nem returnering. Så bestil allerede din nye strik til store kvinder online i dag og nyd godt af at få den leveret lige til din hoveddør.