Hvis du drømmer om at have en stylist, kan du her online straks være din egen med 5 stylingtips mere, vi har fundet frem til dig. Du vil finde styles der passer lige til dit styling tip. Vi hjælper til at du er perfekt klædt på - hver eneste dag.

PERSONLIG STYLING TIP #1

ROLL UP

Et helt universelt tip er altid at vise en smule hud frem. Blikket falder nemlig altid på den nøgne hud. Så ved at rulle ærmerne op på dine blazere og toppe, viser du helt automatisk den smalleste del af din krop frem, og på den måde får dine elegante håndled resten af din krop til at fremstå mere slank.

SE STYLES

PERSONLIG STYLING TIP #2

FEMININE FOCUS POINTS

Styling handler i virkeligheden i bund og grund om proportioner. Smøg buksebenene op på dine jeans, så man får et lille kig til dine ankler. Uanset hvilken figur, du har, giver dette dig et feminint og elegant fokuspunkt, som får dine ben til at virke uendelige. Bonustip: Hav altid styr på din jeanstype. Du kan altid komme forbi en af vores Zizzi butikker, hvor vi vil vejlede dig og hjælpe dig til at finde de perfekte jeans til dig.

SE STYLES

PERSONLIG STYLING TIP #3

YOUR NEW BEST FRIEND

Blazere - Bær en, der skærer tværs over midten af din bagside og gerne være taljeret så din fine silhuet fremhæves.

SE STYLES

PERSONLIG STYLING TIP #4

USING SHAPEWEAR

Prøv at undgå at lade dig friste af ideen om, at volumen camouflerer. Fremhæv i stedet altid din krops kurver – også selvom du har en smule kærlighedshåndtag eller særlige dele af din krop, du foretrækker at dække til. Kom ind i en vane med at bruge shape wear.

SE STYLES

PERSONLIG STYLING TIP #5

SHOW YOUR SILHOUETTE

Et af de bedste tips til at skabe en feminin silhuet er at gå i figursyede kjoler og jakker eller tilføj blot et bælte, der fremhæver din figur.

SE STYLES

Chat med os
Livechat med en stylist

Har du brug for hjælp til at finde den rette størrelse, farve eller style, så står vores online stylister klar til at hjælpe dig.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til vores varer, behandling af din ordre eller returnering af varer købt i webshoppen, kan du altid kontakte vores online kundeservice.

Kundeservice

Live chat med kundeservice er i øjeblikket lukket. Du kan i stedet skrive en besked her, så vender vi tilbage til dig inden for 12 timer.

Kundeservice
Live chat med kundeservice er i øjeblikket lukket. Du kan i stedet skrive en besked her, så vender vi tilbage til dig inden for 12 timer.