Hos Zizzi designer vi for at fremhæve dine smukkeste sider. Du skal kunne føle dig feminin, have det sjovt og nyde det fantastiske ved at være kvinde hver dag, uanset hvilken personlig stil du har. Derfor har vi samlet 5 stylingtips, til hvordan du får det det bedste og smukkeste frem i dig.

PERSONLIG STYLING TIP #1

SHOW OFF

Hvis du vil fremhæve din overkrops feminine linjer eller måske bare sætte fokus på noget andet end din barm, så vælg en top med enten V-hals eller en rund udskæring, så dine fine kraveben får den opmærksomhed, de fortjener.

SE STYLES

PERSONLIG STYLING TIP #2

NEVER COVER FULLY UP

Hvis der er en del af din krop, som du gerne vil dække til, så svøb den i feminine blonder. Gem dig aldrig bare helt væk, men vis altid blot en lille smule hud frem ved blødt og kærligt at bruge lette og smukke blonder der, hvor du ønsker et mindre fokus.

SE STYLES

PERSONLIG STYLING TIP #3

THE RIGHT BRA

Uanset hvilken størrelse barm, du har, er den rigtige BH altafgørende for at opnå din bedste silhuet, om det er den simple til under en hvid T-shirt eller en med mange detaljer.  Når du har fundet den helt rigtige BH, har du brug for dette lille professionelle tip til at få din barm til at vise sig fra sin allerbedste side: Når du har taget din BH på, så tag fat om ydersiden af dit bryst, og løft det op og ind mod dit andet bryst. Når du har gjort det i begge sider, vil selv en lille barm få de smukkeste og mest feminine kurver.

SE STYLES

PERSONLIG STYLING TIP #4

ROCK THE ROBE

Et bælte kan udføre små mirakler for de fleste. Med et bælte kan næsten alle nemlig få den talje, som de fleste af os blot drømmer om. Hvis du har en lang overkrop, så gå efter et bredt bælte. Har du derimod snarere har en relativt lang underkrop, så vælg et smalt bælte.

SE STYLES

PERSONLIG STYLING TIP #5

DRESS FOR YOUR OWN PROPORTIONS

Sommetider kan vi forelske os i en style, en trend og en silhuet. Men husk altid at arbejde med en trend, der fungerer for dig. Her er det altafgørende, at du kender dine proportioner. Har du fx brede hofter, så fremhæv dine skuldre, eventuel sammensæt med et par bukser med svaj, for at skabe harmoni i dine proportioner.

SE STYLES

Chat med os
Livechat med en stylist

Har du brug for hjælp til at finde den rette størrelse, farve eller style, så står vores online stylister klar til at hjælpe dig.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til vores varer, behandling af din ordre eller returnering af varer købt i webshoppen, kan du altid kontakte vores online kundeservice.

Kundeservice

Live chat med kundeservice er i øjeblikket lukket. Du kan i stedet skrive en besked her, så vender vi tilbage til dig inden for 12 timer.

Kundeservice
Live chat med kundeservice er i øjeblikket lukket. Du kan i stedet skrive en besked her, så vender vi tilbage til dig inden for 12 timer.