A-shape kjole med v-hals, Black, Packshot
A-SHAPE FIT
Nyhed
Farve: Sort
Farve: Sort

Strømpebukser i 30 denier fra Zizzi.

Elegante strømpebukser med lurex og et prikket design. Strømpebukserne er lavet i en blød kvalitet i 30 denier, der sikrer en god strækbarhed og komfort.

Denier indikerer hvor tæt strømpebukserne er og dens gennemsigtighed. 30 denier er den klassiske strømpebuks til fest, da den er let gennemsigtig.

Strømpebukser i 30 denier med prikker, Black, Model
Gå til produkt
Farve: Sort

Støvle fra Zizzi.

Støvle med højt skaft og chunky sål, som er designet med bred pasform. Støvlen er lavet af et elastisk materiale i hele overdelen, hvilket gør den utrolig strækbar og passer derfor de fleste lægge. Samtidig gør elastikken også at den sidder helt tæt på benet, hvilket er et super look til feks. stømpebukser, leggings og nederdele.

Sålen er udviklet med en blød trædepude. Materialet er let affjedrene, hvilket gør at støvlen er god at have på hele dagen.

Tips: Har du en lidt mindre fod, men er vild med vores sko, så kan du forsøge dig med et indlæg. Dette ville gøre skoen lidt mindre indvendig.

Hælhøjde: 5,5 cm

Mål længden af din fod og find din størrelse i tabellen under Produktmål.
Pasformen er indregnet i størrelserne, og du skal derfor kun tage højde for din fods længde.

Læs nærmere i vores skoguide

For at sikre den perfekte pasform til den individuelle fod, inkluderer vi en komfortabel indlægssål med hver bestilling af denne støvle.

Lange wide fit støvler med stretch, Black, Image Lange wide fit støvler med stretch, Black, Image
Gå til produkt
Levering: næste hverdag