Konkurrencen udbydes af Ball Wholesale ApS, Kløvermarken 29, DK-7190 Billund | CVR-nr. 14017577.

Deltager du i konkurrencen, accepterer du samtidig nedenstående vilkår, samt vores medlemsbetingelser.

Når du tilmelder dig konkurrencen, bliver du automatisk medlem af Club Zizzi (Se medlemsbetingelser), og vil modtage en velkomstmail (medmindre du i forvejen er medlem af Club Zizzi).
Konkurrencen kører fra den 8. - 24. marts 2019.  Hvis du skraber 3 ens får du et lod i konkurrencen om at vinde hovedpræmien. Hovedpræmien er en personlig styling og et gavekort på 2500 kr. til din lokale Zizzi butik. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter

Vinderen får direkte besked d. 25. marts 2019 på den mailadresse, som blev angivet ved tilmelding til konkurrencen. Gavekortet skal bruges på en gang, og er gyldig til og med d. 31. december 2019.

Ved at deltage i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi må offentliggøre dit navn på Zizzis website, nyhedsbrev og på vores sociale medier – hvis du skulle være den heldige vinder.
Zizzi forbeholder sig retten til at stoppe/udsætte konkurrencen helt eller delvist, hvis der er opstår vanskeligheder, som udgør en fare for konkurrencens integritet.
Der bliver gjort brug af denne mulighed i de tilfælde, hvor tekniske årsager, eller juridiske årsager er grunden til, at konkurrencen ikke kan gennemføres på foreskreven forsvarlig måde.

Ansatte hos Ball Wholesale ApS, samt medlemmer af husstanden kan ikke deltage.