CLUB ZIZZI MEDLEMS-BETINGELSER

Ball Wholesale ApS, cvr. 14017577, Kløvermarken 29, 7190 Billund (”Ball”) udbyder en kundeklub benævnt Club Zizzi (”Club Zizzi”).

Club Zizzi giver adgang til nyhedsbreve, SMS og servicebeskeder, eksklusive tilbud, invitationer til lokale events og arrangementer, inspiration, stiltips og anden information om bl.a. trends indenfor fashion særligt inden for områderne tøj, hovedbeklædning, fodtøj og accessories, som udbydes af Ball, samt andre relaterede produkter.

Club Zizzi er en elektronisk baseret kundeklub, som betyder, at du som kundeklubmedlem vil modtage al information og materiale enten på e-mail eller SMS. Medlemskabet af Club Zizzi er gratis.
Du skal blot tilmelde dig ved at indtaste en række oplysninger om dig selv. De oplysninger skal bruges for, at vi kan levere Club Zizzi’s ydelser til dig, og for at vi hele tiden kan forbedre og tilpasse Club Zizzi på den bedst mulige måde.

Ved at acceptere disse medlemsbetingelser, accepterer du samtidig vores Persondatapolitik for Ball Retail A/S (”Persondatapolitikken”). Persondatapolitikken kan altid findes på hjemmesiden under domænet www.zizzi.dk.

Det kan være nødvendigt eller hensigtsmæssigt for Ball at ændre i betingelserne for medlemskabet af Club Zizzi, ligesom det kan være nødvendigt eller hensigtsmæssigt at foretage ændringer, justeringer eller tilpasninger i Persondatapolitikken. Ball er berettiget til at foretage sådanne ændringer uden varsel. I tilfælde af væsentlige ændringer, som er til ugunst for dig, vil du blive orienteret herom pr. e-mail eller SMS.

Du kan til enhver tid afmelde dig Club Zizzi ved afmeldelseslinket, som du finder i bunden af hver e-mail, som du modtager fra Ball, ligesom du vil kunne sende en e-mail til Ball på e-mailadressen: nyhedsbrev@zizzi.dk for at afmelde dig.

God fornøjelse.

Konkurrencebetingelser

– Win a voucher of 1000 DKK

Denne konkurrence udbydes af Ball Wholesale ApS, Kløvermarken 29, DK-7190 Billund  | CVR-nr. 14017577.
Deltager du i konkurrencen, accepterer du samtidig nedenstående vilkår, samt vores medlemsbetingelser.
Når du tilmelder dig konkurrencen, bliver du automatisk medlem af Club Zizzi (Se medlemsbetingelser), og vil modtage en velkomstmail (Med mindre du i forvejen er medlem af Club Zizzi)
Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 05/04 - 05/05-2018Når du melder dig ind i Club Zizzi, deltager du i lodtrækningen om én af de viste præmier. Præmien har en værdi af op til 1000 DKK - Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andet.
Vinderne udtrækkes umiddelbart efter konkurrencens ophør. Den enkelte vinder får direkte besked via mail, til den mailadresse som blev angivet ved tilmelding. Hvis den enkelte vinder ikke har besvaret mailen fra Zizzi, inden for 14 kalenderdage fra mailen er afsendt, er Zizzi berettiget til at udvælge en anden vinder, ved tilfældig lodtrækning.
Ved at deltage i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi må offentligøre dit navn på Zizzis website, nyhedsbrev og på vores sociale medier – hvis du skulle være den heldige vinder.
​​​​​​​Zizzi forbeholder sig retten til at stoppe/udsætte konkurrencen helt eller delvist, hvis der er opstår vanskeligheder, som udgør en fare for konkurrencens integritet. Der bliver gjort brug af denne mulighed i de tilfælde, hvor tekniske årsager, eller juridiske årsager er grunden til, at konkurrencen ikke kan gennemføres på foreskreven forsvarlig måde.