Veste

Her finder du udvalget af veste fra Zizzi

Tilpas udvalg Nulstil
0 produkter
  • Ingen produkter fundet

En vest er en utrolig smart beklædningsgenstand, idet en vest kan bruges som en central del af et outfit og på den måde pifte det op. En plus size vest er også utrolig praktisk i overgangssæsonerne, især når man bor i Danmark, hvor det nogle gange er for varmt at gå med en jakke, men også for koldt at gå uden. Her er det smart med en vest, for så holder du stadig kroppen varm, men har selv mulighed for at bestemme, om du vil have en langærmet bluse eller en T-shirt indenunder. Udover det praktiske aspekt er en vest også utrolig stilet, og den passer til rigtig mange outfits, både sammen med et par jeans eller en nederdel eller en kjole.

Hos Zizzi elsker vi veste i store størrelser, fordi en vest er så alsidig og kan bruges til mange formål. Og hvis man spørger os, burde alle have en plus size vest i deres klædeskab! Derfor har vi selvfølgelig også samlet et lækkert udvalg af veste i store størrelser her på siden, som du kan lade dig friste af. Perfekt til store damer, der altid ønsker den flotteste garderobe.

Lækre veste til en flot figur med skønne kurver

Lad dig inspirere af det lækre udvalg af veste i store størrelser, som du finder her på siden. Du kan nemt style alle vores varianter af veste med enten et par lækre jeans eller en kjole med strømpebukser indenunder. Vi har mange forskellige varianter af veste repræsenteret her på siden, hvilket giver dig mulighed for at finde lige præcis den plus size vest, du søger.

Hvis du søger en vest, der skal friske dit hverdagslook op, så kunne denne fine model måske være en mulighed for dig. Denne vest kommer i en frisk lyserød farve - perfekt til at gå foråret i møde i Danmark. Vesten er i fake fur og har en hægtelukning. Den vil gå godt både til en klassisk sort kjole eller til en top og nogle skønne jeggins. Den er fremstillet af 80% akryl og 20% polyester, hvilket giver et behageligt materiale, som sidder godt og fremhæver dine flotte former.

Hvis du søger en vest, som afgiver en smule mere varme, kunne denne lækre dunagtige vest måske være noget for dig. Denne smarte og praktiske vest er lavet af 100% polyester. Den har en meget fleksibel pasform, hvilket gør, at den tilpasser sig til din krop og fremhæver dine skønne kurver. Denne vest er perfekt til de lidt koldere temperaturer, og den fås i flere forskellige farver både grå, lyserød og sort. Vores udvalg af veste til store damer byder på mange forskellige modeller, så mon ikke du kan finde den plus size vest, der passer godt til dig.

Find et stort udvalg af veste i store størrelser hos Zizzi!

Det er ingen sag at gå de forskellige årstider i møde, når du har en plus size vest. En vest er praktisk til overgangssæsonerne, men den er samtidig også rigtig stilet og bidrager til et moderigtigt outfit.

Men er det ikke besværligt at finde den rigtige størrelse på en vest over nettet? Nej ikke nødvendigvis. Zizzi nemlig har opgivet mål på alle veste i store størrelser. På den måde kan du nemt tjekke efter, om målene på de enkelte veste passer til dine egne mål. Skulle du alligevel ende med at få leveret en forkert størrelse, så fortvivl ej, for vi tager glædeligt imod returvarer inden for 14 dage. Vi sender desuden gerne den rigtige størrelse til dig.

Du kan også besøge en af vores fysiske butikker. Her vil vores søde ekspedienter stå klar med gode råd og vejledning. Ønsker du at holde dig opdateret omkring nye tiltag og kollektioner hos Zizzi, så tilmeld dig Club Zizzi og få en masse fordele!

Så hvilke veste i store størrelser kunne du tænke dig? Vi har bl.a. str 44, str 46, str 48 og str 50, så du nemt kan finde én, der passer til dig!