Boleroer

Her finder du udvalget af boleroer fra Zizzi

Tilpas udvalg Nulstil
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
  • (2)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
  • (1)
  • (1)
  • (2)
2 produkter

En bolero er perfekt tilbehør til en sommerkjole eller fin festkjole. En bolero fungerer som en fin kort overdel til dig, som lige mangler det sidste til at pifte dit outfit op. En plus size bolero varmer ligeså meget som en blazer og cardigan og kan dermed med fordel bruges til de lune sommeraftener, hvor du godt kan bruge noget til at varme armene.

Her hos Zizzi er vi helt vilde med den fine bolero og alle dens muligheder, så derfor har vi selvfølgelig samlet vores udvalg af plus size boleroer til store kvinder her på siden. Selvfølgelig i store størrelser, så de passer perfekt til din krop.

Stort udvalg af boleroer til store kvinder

Her på siden har vi samlet et lækkert udvalg af boleroer til store kvinder. En bolero kan nemt bruges som tilbehør til en fin kjole eller uden på en sommerlig top. Du kan blandt andet lade dig inspirere af denne lækre bolero, som både kan fås i en lysegrå nuance og en mørkegrå nuance. Denne bolero er med 3/4 ærmer og er fremstillet af 65% akryl og 35% nylon. Heraf sikrer du dig en bolero, der af lavet af kvalitetsmateriale, som samtidig er lækkert at have på, og som giver en god pasform. Denne bolero fås i størrelser lige fra S-XL, så det er en model, der sidder godt på alle uanset figur. Derved passer den også godt, hvis du bruger str 44, str 46, str 48 eller str 50.

Hvis du er mere til en klassisk sort bolero, kunne denne her måske være lige det, du er på udkig efter. Dette er en super fin sort basis-bolero, som gør sig godt både til kjoler og toppe. Boleroen er åben og er lavet af 82% viskose og 18% nylon, så igen sikrer du dig det bedste materiale og samtidig noget, som er utrolig behageligt at have på. Ejer du ikke allerede en bolero til store kvinder, så tag et kig her på siden og find den bolero, der passer bedst til din smag – vi garanterer, at hver enkelt model vil passe flot til dine former og skønne kurver. Og vi har selvfølgelig et stort udvalg i store størrelser.

Køb din bolero online i store størrelser – det er nemt!

At shoppe online og få tøjet leveret lige til døren er meget nemt, og det har du selvfølgelig også mulighed for hos Zizzi.dk. Men hvad så hvis det ikke er den rigtige størrelse, eller hvis du er i tvivl om størrelsen?

Det er selvfølgelig en stor sikkerhed at kunne prøve tøjet i en fysisk butik, inden du køber det. Derfor kan du besøge en af vores mange butikker rundt i landet og prøve en bolero og finde den rigtige størrelse. Du kan dog også guide dig selv igennem ved at kigge på de mål, vi har skrevet til produktet inde på vores side. Så skal du bare hente dit eget målebånd frem derhjemme og se, om dine mål matcher produktets. Hvis størrelsen alligevel ikke passer, står vi her hos Zizzi klar til at hjælpe dig – vi tager imod returvarer inden for 14 dage og sender glædeligt den rigtige størrelse frem til dig igen. Så er der ingen vej udenom, når du ser vores store udvalg af boleroer til store kvinder.

Moderigtige boleroer hos Zizzi

Hos Zizzi går vi konstant i tænkeboks, så vi kan finde på nye lækre plus size styles til dig. Vi ønsker at matche noget, som kan bidrage til den personlige stil og til den anledning, som du skal bruge det til. Hvis du også er vild med vores lækre udvalg af boleroer til store kvinder, så tryk på ”I loove” ved de produkter, du er forelsket i og vi gemmer dem til næste gang, du besøger siden. Vi har massevis af flotte styles til store damer!

Hos Zizzi får du altid god betjening, hurtig levering, nem returnering og en mulighed for at holde dig opdateret på nye plus size produkter via tilmelding til vores Club Zizzi. På den måde er du altid den første, der hører om nyheder og nye kollektioner.

Velkommen til sortimentet af boleroer til store kvinder – hvilken er din yndlings?