spørgsmål og svar til CLUB ZIZZI


Hvad er Club Zizzi?

Club Zizzi er en elektronisk baseret kundeklub, hvor du som kundeklub-medlem vil modtage al information og materiale enten på e-mail og sms. 


Club Zizzi giver adgang til nyhedsbreve, eksklusive tilbud, invitationer til lokale events og arrangementer, inspiration, stiltips og anden information om bl.a. trends inden for fashion. Særligt inden for områderne tøj, accessories, hovedbeklædning og fodtøj, som udbydes af Ball Retail, samt andre relaterede produkter og ydelser f.eks. mad, drikke, velvære og meget andet. Hvordan bliver jeg medlem af Club Zizzi?

Du kan blive medlem af Club Zizzi ved at kontakte din lokale Zizzi butik og udfylde en tilmeldingsblanket. Du kan også melde dig ind ved at udfylde nedenstående formular:


Meld dig ind i club zizzi
Indmeldelse

Er det gratis at være medlem af Club Zizzi? 

Ja, det er gratis at være medlem af Club Zizzi. 


Er der nogen krav, som jeg skal opfylde for at blive medlem? 

Der er krav om, at du ved tilmelding indtaster en række oplysninger om dig selv, f.eks. dit navn, e-mail adresse eller mobilnummer. 


Disse oplysninger skal bruges for, at vi kan levere Club Zizzi’s ydelser til dig, og for at vi hele tiden kan forbedre og tilpasse Club Zizzi på den bedst mulige måde. 


Det er derfor en betingelse for at blive medlem af Club Zizzi, at du som en del af betingelser for tilmelding til Club Zizzi accepterer Persondatapolitik for Ball Retail A/S. 


Hvad gør jeg hvis jeg har glemt min adgangskode?

Ved tilmelding af kundeklubben får alle nye medlemmer tilsendt en velkomstmail med et autogenereret kodeord. Du kan til enhver tid få tilsendt et nyt kodeord eller ændre det til noget du selv kan huske.


Hvorfor skal jeg tilpasse mine oplysninger?

Husk at tilpasse din profil for flere kundeklubsfordele. 


- Fortæl os din fødselsdato, og modtag en fødselsdagsoverraskelse

​- Vælg eller skift butik, og få tilsendt invitationer til lokale events

- Til- og fravælg nyheder på enten mail eller sms


Hvordan ændrer jeg mine oplysninger?

Du kan til enhver tid logge ind på din profil og tilpasse dine oplysninger:Har du fortsat problemer med at tilpasse dine oplysninger bedes du kontakte nyhedsbrev@zizzi.dk


Hvordan afmelder jeg mig Club Zizzi? 

Du kan til enhver tid afmelde dig Club Zizzi ved at udfylde afmeldingsskemaet.

Du finder desuden et afmeldingslink i bunden af hver e-mail, som du modtager fra Club Zizzi, Har du problemer med afmelding er du velkommen til at kontakte os på e-mailadressen: nyhedsbrev@zizzi.dk