Club Zizzi-medlemsbetingelser

Opdateret den 10.09.2019
Zizzi Denmark ApS, cvr. 26 40 75 67, Kløvermarken 29, 7190 Billund Zizzi udbyder en kundeklub benævnt Club Zizzi (”Club Zizzi”).  

Club Zizzi giver adgang til nyhedsbreve, SMSer og servicebeskeder, eksklusive tilbud, invitationer til lokale events og arrangementer, inspiration, stiltips og anden information om bl.a. trends inden for fashion særligt inden for områderne tøj, hovedbeklædning, fodtøj og accessories, som udbydes af Zizzi, samt andre relaterede produkter. 

Club Zizzi er en elektronisk baseret kundeklub, som betyder, at du som kundeklubmedlem vil modtage al information og materiale enten på e-mail eller SMS. Medlemskabet af Club Zizzi er gratis. 

Du skal blot tilmelde dig ved at indtaste en række oplysninger om dig selv. De oplysninger skal bruges for, at vi kan levere Club Zizzis ydelser til dig, og for at vi hele tiden kan forbedre og tilpasse Club Zizzi på den bedst mulige måde. 

Ved at acceptere disse medlemsbetingelser accepterer du samtidig vores Persondatapolitik for Zizzi Denmark ApS (”Persondatapolitikken”). Persondatapolitikken kan altid findes på hjemmesiden under domænet www.zizzi.dk.

Det kan være nødvendigt eller hensigtsmæssigt for Zizzi at ændre i betingelserne for medlemskabet af Club Zizzi, ligesom det kan være nødvendigt eller hensigtsmæssigt at foretage ændringer, justeringer eller tilpasninger i Persondatapolitikken. Zizzi er berettiget til at foretage sådanne ændringer uden varsel. I tilfælde af væsentlige ændringer, som er til ugunst for dig, vil du blive orienteret herom pr. e-mail eller SMS.

Du kan til enhver tid afmelde dig Club Zizzi ved afmeldelseslinket, som du finder i bunden af hver e-mail, som du modtager fra Zizzi, ligesom du vil kunne sende en e-mail til Zizzi på e-mailadressen Kundeservice@zizzi.dk for at afmelde dig.

Ved din afmelding af Club Zizzi, opbevarer vi dine oplysninger i 6 måneder. Det gør vi for at undgå misbrug af velkomstrabatter. I det tidsrum er det ikke muligt for dig at modtage en ny velkomstrabat-voucher. Det er dog altid muligt at tilmelde sig igen.