Kundeservice

Club Zizzi

Læs mere om hvordan du opretter "min side" på Zizzi.dk. Når du handler på zizzi.dk, får du automatisk oprettet en profil, hvor du kan tilgå "Min Side".

Er der nogle krav, jeg skal opfylde for at blive medlem?

Der er krav om, at du ved tilmelding indtaster en række oplysninger om dig selv - f.eks. dit navn, e-mail-adresse og/eller mobilnummer.

Disse oplysninger skal bruges for, at vi kan levere Club Zizzis ydelser til dig, og for at vi hele tiden kan forbedre og tilpasse Club Zizzi på den bedst mulige måde.

Det er derfor en betingelse for at blive medlem af Club Zizzi, at du accepterer Persondatapolitik for Zizzi Denmark ApS.

Club Zizzi-medlemsbetingelser

Opdateret den 10.09.2019
Zizzi Denmark ApS, cvr. 26 40 75 67, Kløvermarken 29, 7190 Billund Zizzi udbyder en kundeklub benævnt Club Zizzi (”Club Zizzi”).  

Club Zizzi giver adgang til nyhedsbreve, SMSer og servicebeskeder, eksklusive tilbud, invitationer til lokale events og arrangementer, inspiration, stiltips og anden information om bl.a. trends inden for fashion særligt inden for områderne tøj, hovedbeklædning, fodtøj og accessories, som udbydes af Zizzi, samt andre relaterede produkter. 

Club Zizzi er en elektronisk baseret kundeklub, som betyder, at du som kundeklubmedlem vil modtage al information og materiale enten på e-mail eller SMS. Medlemskabet af Club Zizzi er gratis. 

Du skal blot tilmelde dig ved at indtaste en række oplysninger om dig selv. De oplysninger skal bruges for, at vi kan levere Club Zizzis ydelser til dig, og for at vi hele tiden kan forbedre og tilpasse Club Zizzi på den bedst mulige måde. 

Ved at acceptere disse medlemsbetingelser accepterer du samtidig vores Persondatapolitik for Zizzi Denmark ApS (”Persondatapolitikken”). Persondatapolitikken kan altid findes på hjemmesiden under domænet www.zizzi.dk.

Det kan være nødvendigt eller hensigtsmæssigt for Zizzi at ændre i betingelserne for medlemskabet af Club Zizzi, ligesom det kan være nødvendigt eller hensigtsmæssigt at foretage ændringer, justeringer eller tilpasninger i Persondatapolitikken. Zizzi er berettiget til at foretage sådanne ændringer uden varsel. I tilfælde af væsentlige ændringer, som er til ugunst for dig, vil du blive orienteret herom pr. e-mail eller SMS.

Du kan til enhver tid afmelde dig Club Zizzi ved afmeldelseslinket, som du finder i bunden af hver e-mail, som du modtager fra Zizzi, ligesom du vil kunne sende en e-mail til Zizzi på e-mailadressen Kundeservice@zizzi.dk for at afmelde dig.

Ved din afmelding af Club Zizzi, opbevarer vi dine oplysninger i 6 måneder. Det gør vi for at undgå misbrug af velkomstrabatter. I det tidsrum er det ikke muligt for dig at modtage en ny velkomstrabat-voucher. Det er dog altid muligt at tilmelde sig igen.

Hvordan bliver jeg medlem af Club Zizzi?

Du kan blive medlem af Club Zizzi ved at kontakte din lokale Zizzi-butik og udfylde en tilmeldingsblanket eller udfylde tilmeldningsformularen på zizzi.dk

Hvordan afmelder jeg mig Club Zizzi?

Du finder desuden et afmeldingslink i bunden af hver e-mail, som du modtager fra Club Zizzi.

Har du problemer med afmelding, er du velkommen til at kontakte os på e-mailadressen: kundeservice@zizzi.dk

Hvordan ændrer jeg mine oplysninger?

Du kan til enhver tid logge ind på din profil og tilpasse dine oplysninger:

Har du fortsat problemer med at tilpasse dine oplysninger, bedes du kontakte nyhedsbrev@zizzi.dk

Er det gratis at være medlem af Club Zizzi?

Ja, det er gratis at være medlem af Club Zizzi.

Hvad er Club Zizzi?

Club Zizzi er en elektronisk baseret kundeklub, hvor du som kundeklub-medlem vil modtage al information og materiale enten på e-mail eller SMS.

Club Zizzi giver adgang til nyhedsbreve, eksklusive tilbud, invitationer til lokale events og arrangementer, inspiration, stiltips og anden information om bl.a. trends inden for fashion. Særligt inden for områderne tøj, accessories, hovedbeklædning og fodtøj, som udbydes af Zizzi Denmark ApS, samt andre relaterede produkter og ydelser - f.eks. mad, drikke, velvære og meget andet.

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt min adgangskode?

Ved tilmelding af kundeklubben får alle nye medlemmer tilsendt en velkomstmail med et autogenereret kodeord. Du kan til enhver tid få tilsendt et nyt kodeord eller ændre det til noget, du selv kan huske.

Hvorfor skal jeg tilpasse mine oplysninger?

Husk at tilpasse din profil for flere kundeklubsfordele.

- Fortæl os din fødselsdato og modtag en fødselsdagsoverraskelse
​- Vælg eller skift butik og få tilsendt invitationer til lokale events
- Til- og fravælg nyheder på enten mail eller SMS

Ofte stillede spørgsmål

Kundeservice@zizzi.dk

Mails besvares på hverdage, hurtigst muligt indenfor 24 timer

Send os en mail

Chat med os

Mandag - torsdag: kl. 09.00 - 21.00
Fredag: kl. 09.00-16.00

Åbn chat

Kontakt butikken

Har du spørgsmål til en af vores butikker, så find mere info på butikkens side

Find butik

Ring på 70 30 14 16

Mandag - torsdag: kl. 09.00 - 17.00
Fredag: kl. 09.00-16.00

OBS. Kun spørgsmål til online shop