Kundeservice

Club Zizzi

Læs mere om hvordan du opretter "min side" på Zizzi.dk. Når du handler på zizzi.dk, får du automatisk oprettet en profil, hvor du kan tilgå "Min Side".

Er der nogle krav, jeg skal opfylde for at blive medlem?

Der er krav om, at du ved tilmelding indtaster en række oplysninger om dig selv - f.eks. dit navn, e-mail-adresse og/eller mobilnummer.

Disse oplysninger skal bruges for, at vi kan levere Club Zizzis ydelser til dig, og for at vi hele tiden kan forbedre og tilpasse Club Zizzi på den bedst mulige måde.

Det er derfor en betingelse for at blive medlem af Club Zizzi, at du accepterer Persondatapolitik for Zizzi Denmark ApS.

Club Zizzi-medlemsbetingelser

Introduktion

Som medlem af Club Zizzi får du eksklusive tilbud, tidlig adgang til udsalg, invitationer til events i din lokale butik, konkurrencer, fri fragt samt returfragt – og masser af inspiration om tøj, accessoires, home og andet inden for vores sortiment pr. mail, eventuelt sms og gennem login på hjemmeside.

Det koster ikke noget at være medlem af Club Zizzi og der stilles ikke krav om køb for at blive medlem.

 

Betingelser for oprettelse af medlemskab

Det eneste, du skal gøre for at blive medlem, er at tilmelde dig med oplysning om navn og mail, kodeord samt din foretrukne butik. Herudover kan du også vælge at oplyse din adresse, dit mobilnummer samt din fødselsdato. Disse oplysninger er ikke et krav, men vælger du at oplyse fx din fødselsdag, får du en særlig rabatvoucher på dagen. Vi bruger dine oplysninger til at levere tilbud og inspiration til dig, give dig overblik over din købshistorik og dine kvitteringer, og til hele tiden at forbedre Club Zizzi, så den passer til dig og dine behov.

Ved at oprette dig som medlem bekræfter du, at du er fyldt 18 år, og at du accepterer de til enhver tid gældende Medlemsbetingelser. Som medlem af Club Zizzi, behandler vi visse personoplysninger om dig. Læs mere herom i Persondatapolitik. Du kan altid finde den opdaterede persondatapolitik på vores hjemmeside, www.zizzi.dk.  

Oprettelse af medlemskab er betinget af, at du siger ”Ja tak” til at modtage e-mails fra os med nyheder og gode tilbud. Du kan frit vælge om du også ønsker at modtage kommunikation på SMS. Dit samtykke til at modtage elektronisk markedsføring kan til enhver tid tilbagekaldes ved at melde dig ud af Club Zizzi. Du kan enten gøre det ved at logge ind på hjemmesiden, under ”Mine oplysninger”, eller via det afmeldingslink eller instruks, som du finder i bunden af alle e-mails og SMS’er fra Zizzi. Du kan også afmelde dig ved at sende en mail på nyhedsbrev@zizzi.dk eller ved at kontakt kundeservice på +45 69 16 59 19.

Dit medlemskab er personligt og kan ikke overdrages og vi har en begrænsning på ét medlemskab per privatperson.  

Du er selv ansvarlig for at ajourføre dine kontaktoplysninger og hemmeligholde dine loginoplysninger. Hvis der kan være risiko for at din kode er blevet kompromitteret, anbefaler vi at du opdaterer den hurtigst muligt.

 

Udmeldelse

Du kan til enhver tid melde dig ud af Club Zizzi, der er ingen bindingsperiode. Du kan melde dig ud ved at logge på hjemmesiden, under ”Mine oplysninger” eller ved at kontakt kundeservice på +45 69 16 59 19.

Når du har meldt dig ud af Klub Zizzi, opbevarer vi dine brugeroplysninger i 6 måneder, hvorefter de slettes.  Det eneste, vi bruger dine oplysninger til efter afmelding, er at sikre, at du ikke modtager en velkomstrabat 2 gange inden for en periode på 6 måneder. Vi sender ikke indhold til dig, når du har afmeldt dig.

Du kan naturligvis altid velkommen til at tilmelde dig Club Zizzi igen.

 

Ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre i medlemsbetingelserne for Club Zizzi og i vores persondatapolitik. Det sker for eksempel, hvis vi forbedrer vilkårene, eller hvis der sker lovmæssige ændringer, som har betydning for dit medlemskab. Disse kan ændres uden varsel, men i tilfælde af væsentlige ændringer eller ændringer, der forringer dine vilkår, vil du få besked forud på mail eller sms.

 
Gældende lov

Club Zizzi ejes og drives af Zizzi Denmark ApS, CVR. No. 14 01 75 77, Kløvermarken 29, 7190 Billund.

Medlemsbetingelserne er underlagt dansk lovgivning. Enhver uenighed, tvist eller krav, der måtte opstå i medfør heraf, skal afgøres ved de danske domstole, medmindre andet følger i præceptiv forbrugerbeskyttelseslovgivning.

Disse Medlemsbetingelserne skal læses i sammenhæng med vores Handelsbetingelser, hvor du også kan læse mere om klagemuligheder.

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til medlemsbetingelserne, behov for assistance i forbindelse med dit Club Zizzi medlemskab, eller andet, så sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe på +45 69 16 59 19.

Version [2], opdateret den 12.01.2023.

Hvordan bliver jeg medlem af Club Zizzi?

Du kan blive medlem af Club Zizzi ved at kontakte din lokale Zizzi-butik og udfylde en tilmeldingsblanket eller udfylde tilmeldningsformularen på zizzi.dk

Hvordan afmelder jeg mig Club Zizzi?

Du finder desuden et afmeldingslink i bunden af hver e-mail, som du modtager fra Club Zizzi.

Har du problemer med afmelding, er du velkommen til at kontakte os på e-mailadressen: kundeservice@zizzi.dk

Hvordan ændrer jeg mine oplysninger?

Du kan til enhver tid logge ind på din profil og tilpasse dine oplysninger:

Har du fortsat problemer med at tilpasse dine oplysninger, bedes du kontakte nyhedsbrev@zizzi.dk

Er det gratis at være medlem af Club Zizzi?

Ja, det er gratis at være medlem af Club Zizzi.

Hvad er Club Zizzi?

Club Zizzi er en elektronisk baseret kundeklub, hvor du som kundeklub-medlem vil modtage al information og materiale enten på e-mail eller SMS.

Club Zizzi giver adgang til nyhedsbreve, eksklusive tilbud, invitationer til lokale events og arrangementer, inspiration, stiltips og anden information om bl.a. trends inden for fashion. Særligt inden for områderne tøj, accessories, hovedbeklædning og fodtøj, som udbydes af Zizzi Denmark ApS, samt andre relaterede produkter og ydelser - f.eks. mad, drikke, velvære og meget andet.

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt min adgangskode?

Ved tilmelding af kundeklubben får alle nye medlemmer tilsendt en velkomstmail med et autogenereret kodeord. Du kan til enhver tid få tilsendt et nyt kodeord eller ændre det til noget, du selv kan huske.

Hvorfor skal jeg tilpasse mine oplysninger?

Husk at tilpasse din profil for flere kundeklubsfordele.

- Fortæl os din fødselsdato og modtag en fødselsdagsoverraskelse
​- Vælg eller skift butik og få tilsendt invitationer til lokale events
- Til- og fravælg nyheder på enten mail eller SMS

Ofte stillede spørgsmål

Kundeservice@zizzi.dk

Mails besvares på hverdage, hurtigst muligt indenfor 24 timer

Send os en mail

Chat med os

Mandag - torsdag: kl. 09.00 - 17.00
Fredag: kl. 09.00-16.00
Lørdag - Søndag: Kl. 10.00 - 18.00

Kontakt butikken

Har du spørgsmål til en af vores butikker, så find mere info på butikkens side

Find butik

Ring på +45 69 16 59 19

Mandag - torsdag: kl. 09.00 - 17.00
Fredag: kl. 09.00-16.00

OBS. Kun spørgsmål til online shop