Betaling


Hvordan kan jeg betale min bestilling? 

På Webshoppen har du mulighed for at betale med følgende betalingsmidler: 


  • Dankort / VISA Dankort 
  • VISA 
  • VISA Electron 
  • MasterCard 


Betaling med betalingskort foregår gennem en krypteret, godkendt forbindelse via Dansk Internet Betalingsservice (DIBS), som er godkendt af NETS. Ved betaling vil du blive afkrævet kortnummer, sikkerhedskode og udløbsdato. Hvornår bliver beløbet trukket på min konto? 

Når du afgiver din bestilling, godkendes dit kort, og beløbet reserveres af os. Betalingen bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes fra vores lager. ​Du vil modtage en e-mail fra os, når dette sker. Hvordan kan jeg vide, hvor meget jeg skal betale? 

Alle priser, der fremgår på Webshoppen, inkluderer moms. Priserne er alene opfordring til dig om at give tilbud til os. Inden du godkender en betaling på Webshoppen, vil den endelige pris inkl. moms og inkl. eventuelle leveringsomkostninger fremgå. 


Hvis du alligevel ikke ønsker at gennemføre din bestilling på Webshoppen, kan du lade være med at godkende betalingen. 


Hvis du først har godkendt en betaling, og du senere fortryder, har du ret til som forbruger at fortryde dit køb. Se mere under Byt og Retur


Du vil i øvrigt modtage en faktura på din e-mailadresse, når din bestilling afsendes fra vores lager. Kan jeg få en kopi af min faktura? 

Du vil modtage en faktura på e-mail, når varen afsendes fra vores lager. Derudover kan du altid finde, hente og printe din faktura på www.zizzi.dk under menupunktet ”Min side”. Er det sikkert at betale på Webshoppen? 

Ja, det er sikkert at betale på Webshoppen, idet betalingen foregår gennem en krypteret forbindelse via Dansk Internet Betalinsservice (DIBS), som er godkendt af NETS. ​Gemmer i mine kreditkortsoplysninger? 

Nej, dine kreditkortoplysninger bliver ikke gemt hos Ball Retail A/S. 


Oplysninger om dit kreditkort bliver håndteret af vores betalingsudbydere DIBS og NETS. Det er derfor ikke muligt for en udeforstående at få dine kreditkortsoplysninger i vores system.