Nederdele

Her finder du udvalget af nederdele fra Zizzi

Tilpas udvalg Nulstil
Vælg alle Fravælg alle
Kategori
 • (5)
 • (1)
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
 • (4)
 • (1)
 • (8)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
 • (7)
 • (1)
 • (7)
 • (7)
 • (1)
 • (10)
 • (1)
13 produkter

Hvad er mere lækkert end at rende rundt i sommersolen med en fin nederdel og top? Eller hvad med en nederdel til en dag på kontoret med et par strømpebukser indenunder?

Nederdelen har efterhånden mange årtier på bagen i modebranchen og med god grund. Ligesom med et par jeans, kan en nederdel bruges til alle slags lejligheder, og den kan sammensættes med mange forskellige T-shirts, toppe og andre accessories. Hos Zizzi har vi også et stort udvalg af nederdele til store kvinder – og du finder dem alle her på siden. Vi er vilde med nederdele til store kvinder og alle de muligheder, en nederdel giver for at sammensætte et fedt og moderigtigt outfit.

Nederdele til store kvinder – find den helt rigtige til dig

Her på siden finder du et stort og lækkert udvalg af nederdele til store kvinder med lækre former. En nederdel er noget, som man bare ikke kan undvære i sit klædeskab, og det er altså ikke kun om sommeren, at den er brugbar. Den kan også være smart med et par strømpebukser indenunder i vintersæsonen, især hvis du skal til fest. Men dette look egner sig også godt til en helt almindelig dag på arbejde.

Her på siden tilbyder vi mange varianter af nederdele til store kvinder, så mon ikke du kan finde noget, der falder lige i din smag. Du kan blandt andet lade dig friste af mange af vores klassiske cowboymodeller. For eksempel denne fine nederdel, som har et helt klassisk look i den flotte blå cowboyfarve. Nederdelen er en denim nederdel, som går lige over knæet. Denne nederdel i store størrelser kan styles både med en fin sommertop, en T-shirt eller en feminin strik i plus size. Den er fremstillet af 99% bomuld og 1% elasthan, hvilket giver en dejlig og behagelig pasform. Du kan også lade dig friste af denne skønne sommernederdel lavet af 90% polyester og 10% elasthan. Denne nederdel er perfekt til det smukke sommervejr med en sød top eller T-shirt til.

Find den rigtige størrelse

Det kan tit være en fordel at shoppe tøj online, idet du kan sidde hjemmefra i ro og mag og kigge på alle produkter, inden du beslutter, hvilke produkter du vil købe.

Men det kan også være svært at gennemskue, hvilken størrelse du skal gå efter, når du handler nederdele til store kvinder på nettet. Her kan det være svært at gennemskue, hvilken pasform den pågældende nederdel har. Hos Zizzi vil vi gerne gøre det nemt for store kvinder at shoppe plus size tøj til deres flotte former. Derfor giver vi dig flere muligheder for at sikre dig, at du finder den størrelse, der komplimenterer dine kurver på bedste vis. Er du meget i tvivl om størrelsen, kan du nemlig enten besøge en af vores fysiske butikker og prøve vores sortiment af nederdele. Du kan også hive målbåndet frem derhjemme og se, om de angivne mål på de enkelte nederdele passer med dine mål.

Hos Zizzi.dk finder du bl.a. str 44, str 46, str 48 og str 50.

Køb din nederdel hos Zizzi

Hos Zizzi sørger vi altid for at have de fedeste styles af nederdele og andre fede produkter til store damer med flotte former. Vi udbyder et bredt sortiment af feminint og moderigtigt tøj til kvinder med flotte former og skønne kurver. Hvis du skulle ske at falde pladask for en af vores mange skønne nederdele, så tryk ”I loove”, og vi gemmer nederdelen på din side herinde, så du altid kan finde den. Med bestilling hos Zizzi.dk garanterer vi god service, hurtig levering og nem returnering.

Har du lyst til at holde dig opdateret omkring nye nederdele eller andet tøj, så kan du tilmelde dig Club Zizzi. Gennem Club Zizzi er du også den første, der får besked om nye tilbud, og du vil blive inviteret til kundeaftener med fordelagtige rabatter og meget mere.