Julens bytteservice

Julen varer længe… Og derfor har vi selvfølgelig forlænget byttefristen! Alle gaver købt mellem 1. november og 24. december kan byttes helt frem til den 23. januar 2022.

Gaver købt i butik

Gaver købt i butik kan byttes eller returneres gratis i alle Zizzi-butikker mod fremvisning af byttemærke eller kvittering.

Gaver købt online

Gaver købt online kan byttes og returneres i alle Zizzi-butikker mod fremvisning af kvittering.

Når du handler på vores webshop i december, får du automatisk ét byttemærke med for hver vare, du køber. Byttemærket er et klistermærke, som du kan bruge til at dække prisen, hvis du skal forære varen væk som en gave.

Vil modtageren returnere gaven med byttemærke online, gælder de samme betingelser som alle andre varer, der er købt online; nemlig at gaven skal sendes retur til vores lager. Køberen har modtaget en returlabel sammen med pakken. Har modtageren ikke længere returlabelen, kan du kontakte kundeservice, som vil hjælpe dig med en ny. Gavebeløbet refunderes direkte til køber, og returfragt koster 29 kr., som trækkes fra dette beløb.

Forlænget gratis returret for Club Zizzi-medlemmer

Er du heldig at have fået gaven af en, som er Club Zizzi-medlem? Så gælder 100 dages gratis retur naturligvis også på den gave, du har modtaget