Smarte shorts i jeans kvalitet

Tilpas udvalg Nulstil
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
  • (1)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
1 produkter

Hvem elsker ikke, når det lækre forårsvejr begynder at komme frem, og man stille kan fornemme, at nu er det snart sommer?

Hos Zizzi er vi i hvert fald ikke i tvivl om, at det er en af de bedste tider på hele året. Forår og sommer betyder nemlig ikke blot, at man bliver glad og får mere energi. Det betyder også, at vi skal til at finde sommergarderoben i store størrelser frem. Dette omfatter blandt andet nederdele, lette sommerkjoler og shorts. Hos Zizzi elsker vi en lækker sommergarderobe, og derfor har vi her på siden samlet et lækkert udvalg af lækre shorts til plus size kvinder i alle afskygninger, så dig med former og lækre kurver også kan blive forårs- og sommerklar.

Lækre shorts til plus size kvinder - til enhver lejlighed

Vi elsker flotte shorts i store størrelser designet til store kvinder med lækre former. Derfor har vi samlet et dejligt udvalg her på siden, som du kan lade dig friste af. Se nu bare disse lækre denim shorts i den dejligste mørkeblå farve til store damer. Disse denim shorts er helt klassiske og vil derfor gå godt til diverse toppe og T-shirts. Disse shorts er fremstillet af 99% bomuld og 1% elastan, hvilket bevirker, at de er utrolig lækre at have på, og samtidig har de en dejlig pasform. Hvis du er på udkig efter noget med lidt farver og mønster på, og som har en lidt løsere pasform, kunne det være, at disse prikkede shorts er lige noget for dig. Disse mørkeblå løse shorts med hvide prikker fås i forskellige farver og passer perfekt til en varm sommerdag måske sammensat med en hvid basis top. Disse mønstrede shorts er fremstillet af 100% Polyester, så du er garanteret en forrygende pasform. Disse shorts fås i alle størrelser fra S-XL, så hvis du er lidt større, kan disse shorts også sagtens passe dig og dine former. De har en løs elastik foroven, så de er meget afslappede at have på, men samtidig indbyder de også til fest. De kan altså bruges til enhver lejlighed.

Mulighederne er mange, når du først er gået på jagt efter nye shorts. Så tag et kig her på siden og lad dig inspirere af alle de fine designs, som helt sikkert vil passe perfekt til dine kurver. Vi garanterer, at du bliver ligeså vild med lækre shorts til plus size kvinder, som vi er her hos Zizzi. Og selvfølgelig finder du alle de populære størrelser – bl.a. str 46 og str 48.

Find dine nye plus size shorts hos Zizzi

Shorts er perfekte til en varm sommerdag eller til en fest, så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvornår du kan hoppe i dine lækre shorts. Det er derfor vigtigt for os her hos Zizzi, at vi altid står klar med det nyeste sortiment af lækre shorts til plus size kvinder.

Hvis du har lyst til at holde dig opdateret omkring, ikke bare shorts, men alle vores lækre produkter, så kan du tilmelde dig Club Zizzi og på den måde altid være den første, der modtager nyheder omkring de mange produkter i vores sortiment. Du er også altid velkommen til at besøge vores fysiske butikker, som ligger spredt over hele landet. Her vil du også altid kunne modtage vejledning om de rigtige størrelser – også de populære størrelser såsom str 44 og str 50. Hvis du handler over vores webshop på Zizzi.dk har du dog altid mulighed for at returnere din varer inden for 14 dage, hvis det skulle være den forkerte størrelse.

Uanset om du handler på nettet eller i en af vores fysiske butikker, garanterer vi altid god vejledning og nem betjening samt nem returnering. Så kig dig omkring her på siden og lad dig friste af de lækre shorts her til sommerperioden. Vi leverer lige til din hoveddør.