Softshell jakke med aftagelig hætte, Dark Grey Melange, Packshot
STRAIGHT FIT
Farve: Grå

Softshell jakke fra Zizzi.

Softshell jakke med reflex detaljer, aftagelig hætte og praktiske lommer med lynlås. Jakken lukkes med vandtæt 2-vejs lynlås, er vindtæt, åndbar og super vandafvisende. Den afsluttes med velcro i ærmet og har vindtæt jersey med tommelhul  samt en justerbar snøre i taljen, så man let kan skabe en mere feminin silhuet. 

Softshell er en unik metervare kendt for sin fleksibilitet, komfort og letvægtsdesign. Metervaren er både åndbar, vindtæt og vandafvisende. Sømmene er ikke tapede, så ved kraftig regn kan vand trænge igennem sømmene.

  • Denne jakke har et vandsøjletryk på 10.000 mm.

Det vandsøjletryk der er angivet for jakken, refererer til en måling af stoffets vandafvisende egenskaber. Det angiver den mængde vand i millimeter, der kan presses mod stoffet, før vand begynder at trænge igennem og gennembløde det.

Når det kommer til vandtætte materialer, bruger man ofte en vandtæt membran eller belægning. Det kan være en tynd film eller et lag af materiale, der er påført det ydre stof. Denne membran er designet til at forhindre vand i at trænge ind i stoffet, samtidig med at det tillader fugt og damp (sved) indefra i at trænge ud, hvilket opretholder komforten for personen iført jakken.

Softshell jakke med aftagelig hætte, Dark Grey Melange, Image Softshell jakke med aftagelig hætte, Dark Grey Melange, Model
Gå til produkt
Viskose strikbluse med høj hals og lynlås, Black, Packshot
SLIM FIT
Farve: Sort

2-i-1 vandre bukser, Black, Packshot
STRAIGHT FIT
Farve: Sort

2-i-1 vandrebukser fra Zizzi.

Praktiske vandrebukser med aftagelige ben, så de også kan bruges som shorts. Kvaliteten er strækbar og vandafvisende, og der er ekstra slidstærkt stof på knæene, den øverste del bagpå og på indersiden af underbenet. Bukserne har lommer i siden med lynlås og elastik i taljen med lynlås og knap, samt velcro-afslutning forneden i buksebenet. En komfortabel 2-i-1 buks til en aktiv livsstil.

2-i-1 vandre bukser, Black, Image 2-i-1 vandre bukser, Black, Model
Gå til produkt
Levering: næste hverdag