Zizzi butik

Skive

Hos Zizzi i Skive er vi klar til at klæde dig på til alle årets begivenheder fra de store familiefester til de hyggelige caféture med veninderne og de mange dage på jobbet. Glæd dig til at gå på opdagelse i et spændende og varieret sortiment med skræddersyet plus size tøj, som behageligt tilpasser sig efter din kropstype.

Zizzi - Skive
7800 Skive
Find vej
Åbningstider
Mandag
09:30 - 17:30
Tirsdag
09:30 - 17:30
Onsdag
09:30 - 17:30
Torsdag
09:30 - 17:30
Fredag
09:30 - 17:30
Lørdag
10:00 - 14:00
Søndag
Lukket -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Du finder os på gågadens bedste placering, hvor vi holder til i den gamle, danske bank. Din Tøjmand og Bryggeriet er vores tætteste naboer, og du har gode parkeringsmuligheder lige bag butikken, så du hurtigt og nemt kan besøge os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen alle hverdage mellem 09:30 og 17:30, og om lørdagen åbner vi dørene for dig mellem 10:00 og 14:00.

Stort udvalg af lækkert dametøj i plus size

Zizzi Skive er en moderne butik, der med sine 128 kvadratmeter glæder sig til at fremvise et bredt udvalg af plus size modetøj til kvinder i alle aldre. Her bliver du fra begyndelsen mødt af professionel rådgivning fra det servicemindede personale, der med fingeren på pulsen altid er opdateret på, hvilke tendenser, der trender på de internationale catwalks.

Skal du finde nyt træningstøj til den daglige workout, eller har du brug for en stilfuld blazer før et vigtigt møde på jobbet? Med sans for detaljerne står vores smilende team parat med velsiddende dametøj i plus size, uanset om det er livets store eller små begivenheder, der kræver nyt til garderoben.

Har du særlige ønsker til designets farver, snit eller pasform, forsøger vi naturligvis at imødekomme det, for vi tager altid udgangspunkt i dine personlige præferencer. Derfor er vi også stolte af at kunne fremvise et sortiment, hvor alle de smarte modeller fås i de populære størrelser 42-60.

 

Velkommen hos Zizzi i Skive

Zizzi i Skive åbner en verden af muligheder for den fashionable kvinde, der går op i mode og stil. Vi glæder os til at byde dig velkommen mellem de mange styles, hvad enten du skal forkæles med en smart skjorte, behagelige bukser eller en lækker bluse – hos os finder du altid et look, der former sig efter din figur.