Tilbage til butiksoversigt

Zizzi - Østerbrogade

Østerbrogade 96, 2100 København

Åbningstider

Mandag 10:00 - 18:00
Tirsdag 10:00 - 18:00
Onsdag 10:00 - 18:00
Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 16:00

1. og sidste søndag i måneden 10.00 - 16.00

Kontakt

[email protected]
​​​​​​​+45 53391589

Adresse

Østerbrogade 96
2100 København

Vi byder den kvalitetsbevidste kvinde velkommen i en lys og moderne butik på den livlige Østerbrogade i København. Hos Zizzi kan du glæde dig over et stort og elegant sortiment af plus size dametøj, som er skræddersyet efter den naturlige kvindekrop.

Vil du forkæle dig selv med lækker shopping, kan du se frem til at gå på opdagelse i de nyeste kollektioner, som afspejler tidens eftertragtede trends. Zizzi forhandler festkjoler til de store begivenheder gennem året, men vi klæder dig også på til en dag på jobbet, en hyggelig bytur med veninderne eller den aktive ferie. Dagligt lægger vi skønne items på hylderne, så din garderobe altid kan være opdateret med de dejligste farver, snit og designs uanset, hvilken tid på året du besøger os.


Vi har åbent alle dage

Du kan let finde tid til at besøge Zizzi på Østerbro, for de dejligt, lange åbningstider giver dig mange muligheder for at skabe plads i kalenderen til kvalitetstid med shopping.

Fra mandag til torsdag slår vi dørene op til vores fashionable verden mellem klokken 10.00 og 18.00, mens vi fredag forlænger åbningstiden helt til klokken 19.00. I weekenden kan du komme forbi butikken på Østerbrogade lørdag mellem klokken 10.00 og 16.00, hvor vores smilende personale står klar med kyndig vejledning.

Vi glæder os til at tage i mod dig, der har brug for selvforkælelse med lækkert nyt modetøj til garderoben, men du er naturligvis også velkommen i selskab med en flok gode veninder eller familien. Med vores centrale beliggenhed i København er det oplagt at kombinere et besøg hos os med indkøb i de nærliggende butikker, hvor caféer, restauranter og skønne spisesteder er en del af bybilledet.


Stort udvalg af plus size tøj til moderne kvinder

Blandt de mange butikker i København er Zizzi den førende inden for plus size tøj til den moderne kvinde. Vil du klæde dig smart året rundt? Vi forhandler modetøj til både store og små begivenheder, så du altid kan finde præcis det look, du leder efter.

Ønsker du flotte kjoler i plus size, kan vi tilbyde dig et stort udvalg fra de behagelige bomuldskjoler i print, der passer perfekt til en dag på jobbet, til de skønne festkjoler, der falder flot omkring den feminine figur.

Zizzi forhandler naturligvis også træningstøj fra mærket ACTIVE, ligesom elegant lingeri og velsiddende undertøj også har plads på hylderne i butikken.


Velkommen hos Zizzi i København

Vi sætter en ære i at designe tøj til pluspigens naturlige kurver, og netop derfor forhandler vi de efterspurgte størrelser fra 42-60. Du kan således altid være sikker på at finde den size, som fremhæver dine fortrin og falder flot omkring kroppen.

Vores servicemindede personale hjælper dig gerne med at finde præcis det design, der understøtter din personlige stil. Vi har flair for de små detaljer, og med udgangspunkt i dine ønsker og behov, sammensætter vi det look, du har i tankerne.

På gensyn hos Zizzi i København!