Tilbage til butiksoversigt

Zizzi - Høje Taastrup

City 2, Høje Taastrup, 2630 Høje Taastrup
- Find os på Plan 3

Åbningstider

Mandag 10:00 - 19:00
Tirsdag 10:00 - 19:00
Onsdag 10:00 - 19:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 10.00 - 17.00

Kontakt

[email protected]
​​​​​​​+45 53391573

Adresse

City 2, Høje Taastrup
2630 Høje Taastrup

Velkommen til den lyse og rummelige butik Zizzi i Høje Taastrup! Her bliver du fra første besøg budt inden for af vores smilende og søde personale, som ser frem til at forkæle dig med et stort udvalg af moderigtigt plus size tøj.

I vores elegante kollektioner finder du mange lækre items, der er skræddersyede til den kurvede kvindekrop. Du kan derfor både finde velsiddende jeans til en dag på jobbet, feminine festkjoler i skønne materialer og komfortabelt træningstøj til dagens workout. Året rundt lægger vi nye varer på hylderne, så du kan blive flot klædt på til både store og små begivenheder.


Glæd dig over de lange åbningstider

Du finder Zizzi i City 2 i Høje Taastrup, hvor vi alle ugens dage står klar til at åbne dørene og byde dig inden for i en verden af delikate og fashionable trends. Vores lange åbningstider gør det enkelt for den moderne kvinde at få tid til at besøge os, og med vores centrale placering kan du hurtigt komme til og fra butikken enten i egen bil eller med offentlig transport.

Vi glæder os til at se dig alle hverdage mellem klokken 10.00 og klokken 19.00. Ønsker du at shoppe i weekenden, er det bestemt også muligt. Tag familien med på en shoppetur eller kom forbi til kvalitetstid på egen hånd mellem klokken 10.00 og klokken 17.00. Så tager vores smilende piger imod dig.


Velsiddende og smart plus size tøj til kvalitetsbevidste kvinder

Vores sortiment er skræddersyet efter de kvindelige former, så når du besøger Zizzi i City 2, kan du altid være sikker på at finde et look, som fremhæver din figur. Søger du efter en særlig størrelse, står vores smilende personale klar med deres store erfaring, og de hjælper dig gerne med at finde præcis det design, der klæder dig.

Alle vores modeller kan naturligvis fås i de efterspurgte plus size størrelser fra 42 til 60.


Fashionable kollektioner til alle begivenheder

Zizzi har fingeren på pulsen, og vi sætter en ære i altid at fremvise de nyeste trends fra de internationale catwalks. Hos os kan den kvalitetsbevidste kvinde blive klædt på til alle begivenheder, hvad enten det er den store fest, som venter forude, eller de mindre begivenheder som kræver en lækker garderobe.

Vi tilbyder dig alt fra feminine festkjoler til behageligt homewear, smarte kjoler, søde nederdele og velsiddende træningstøj, så du altid kan være sikker på at finde et design, som falder i din smag.


Bliv smart klædt på hos Zizzi i Høje Taastrup

Med vores skønne placering centralt i Høje Taastrup er det oplagt at kombinere et besøg i vores intime butik med en shoppetur i selskab med gode veninder.

Her kan I nyde godt af vores behagelige personale og gå på opdagelse i fashionable kollektioner, før I tager videre ud i bylivet for at udforske de mange caféer og restauranter, der ligger tæt på butikken.

På gensyn hos Zizzi i Høje Taastrup!