Tilbage til butiksoversigt

Zizzi - Haderslev

Gravene 26, 6100 Haderslev

Åbningstider

Mandag 10:00 - 17:30
Tirsdag 10:00 - 17:30
Onsdag 10:00 - 17:30
Torsdag 10:00 - 17:30
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 14:00

Kontakt

[email protected]
​​​​​​​+45 53391585

Adresse

Gravene 26
​​​​​​​6100 Haderslev

Hos Zizzi i Haderslev glæder vi os til at klæde dig på alle årets begivenheder fra de hyggelige caféture med veninderne til dage på jobbet og de store, festlige sammenkomster med familien. Du kan se frem til at gå på opdagelse i de nyeste kollektioner af dametøj, som er skræddersyet til den kvindelige figur. Hos os finder du altid velsiddende plus size tøj, som former sig behageligt omkring dine kurver.

Du finder os på gågaden, hvor vi med vores gode placering ligger centralt i bybilledet. Her er mange muligheder for at tage offentlig transport lige til døren, men de fordelagtige parkeringspladser gør det også fleksibelt for dig at ankomme i egen bil.


Glæd dig over dig lange åbningstider

Vores søde og servicemindede piger glæder sig til at byde dig velkommen i den lyse og rummelige butik mandag til torsdag mellem klokken 10.00 og 17.30. Fredag holder vi åbent helt til klokken 18.00, og i weekenden kan du besøge os lørdage fra klokken 10.00 til 14.00.

De lange åbningstider gør din shoppetur fleksibel, så du let kan finde et tidspunkt, hvor du i ro og mag kan udforske vores trendy kollektioner, som er inspireret af de nyeste tendenser fra de internationale catwalks. På hylderne finder du tidens hotteste trends, som afspejler modens snit, farver og pasform.


Elegant tøj til store piger

Hos Zizzi i Haderslev tilbyder vores faste team dig et elegant udvalg af tøj til store piger. Vil du forkæle dig selv med en lækker cardigan, en ny skjorte eller behageligt træningstøj? Vi præsenterer et stort udvalg af plus size dametøj, der med en naturlig pasform og komfortabelt design former sig flot omkring den kurvede kvindekrop.

Har du brug for hjælp til at finde de rigtige items, eller søger du et særligt look, sørger vores personale for at finde det, du har brug for. I de lyse og store prøverum kan du efterfølgende prøve de designs, du har udset dig, så du er garanteret, at de falder perfekt omkring dine feminine former.


Stort udvalg af stilfuldt dametøj i populære størrelser

Når du går på opdagelse i vores populære kollektioner af tøj til store piger, finder du ikke kun tidens nyeste trends på hylderne. Hos Zizzi i Haderslev er vi stolte af at tilbyde dig alt inden for plus size i de populære størrelser fra 42 til 60, så du kan shoppe lækkert modetøj til både store og små begivenheder.

Vil du forkæle dig selv med hverdagsluksus? På vores webshop kan du se de skønne styles, men ønsker du at prøve looket, før du shopper, finder du det naturligvis i vores fysiske butik. Du er meget velkommen til at komme forbi og prøve de designs, du drømmer om, og vores smilende personale hjælper dig gerne med at finde den størrelse, du har brug for.

Vi lægger stor vægt på, at du altid føler dig godt tilpas under dit besøg. Derfor møder vi dig med store smil, for hos os sætter den personlige betjening og det gode humør rammen om en dejlig shoppeoplevelse.

Vi ses hos Zizzi i Haderslev!