Tilbage til butiksoversigt

Zizzi - Greve

Waves, Over Bølgen 10A, Hundige, 2670 Greve​​​​​​​
​​​​​​​- Find os på Plan 0

Åbningstider

Mandag 10:00 - 19:00
Tirsdag 10:00 - 19:00
Onsdag 10:00 - 19:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 10:00 - 17:00

Kontakt

[email protected]
​​​​​​​+45 53391554

Adresse

Waves, Over Bølgen 2A, Hundige
2670 Greve

Centralt i Greve ligger vores lyse og lækre butik på den pulserende shoppegade Over Bølgen. Her bliver du taget i mod af det søde personale, som glæder sig til at byde dig velkommen mellem de skønne kollektioner, som er skræddersyede til den kurvede kvindekrop.

Den store butik er med sin gode beliggenhed i Waves et unikt besøg på shoppeturen gennem Greves gader. De gode transportmuligheder gør det samtidig fleksibelt at komme til vores butik, og de ideelle parkeringsforhold gør det let for dig at finde et sted, hvor bilen kan parkeres.


Glæd dig over fleksible åbningstider

Hos Zizzi i Greve glæder vi også over de lange åbningstider, som gør det let for dig at finde et perfekt tidspunkt, hvor du kan besøge os. Du er velkommen både i weekender og hverdage, hvad enten du foretrækker at power shoppe på egen hånd eller kommer i selskab med en god veninde.

Vi åbner dørene for dig alle hverdage mellem klokken 10.00 og klokken 19.00, og besøger du os i weekenden, har vi åbent fra klokken 10.00 til klokken 17.00.


Stilfuldt tøj til smarte kvinder

Vi sætter en stor ære i altid at tilbyde dig moderigtigt tøj i plus size, så du både til årets store begivenheder og hverdagens små events kan vise dig frem i smart og komfortabelt tøj. I Greve finder du et stort sortiment, der selvfølgelig inkluderer de nyeste tendenser fra de internationale catwalks.

Vil du forkæle dig selv med en ny trenchcoat, behageligt homewear eller en velsiddende kjole? Vores servicemindede team hjælper dig altid med at finde præcis den stil, du leder efter, og vi vejleder dig gerne, så du opnår det helt rigtige look.

Søger du en særlig pasform, en unik farve eller det nyeste snit, sørger vi for at finde det blandt de mange items, vi dagligt lægger frem på hylderne. I de store prøverum er der god plads til at prøve de designs, du har udset dig, så du er garanteret, at de former sig flot omkring dine kvindekurver.


Find de populære størrelser

Hos Zizzi i Greve finder du ikke kun tidens hotteste trends, når du går på opdagelse i vores populære kollektioner. Vi er stolte af at kunne tilbyde dig alle de efterspurgte størrelser, så du kan shoppe lækkert dametøj i plus size fra størrelse 42 til 60.

Har du udset dig en særlig cardigan, top eller kjole online? Du finder naturligvis de mange items fra webshoppen i vores fysiske butik, så du kan prøve looket, før du shopper det. På den måde kan du være sikker på, at snittet sidder skønt, og at du har fundet præcis den størrelse, som falder flatterende omkring dine former.