Tilbage til butiksoversigt

Zizzi - Glostrup

Glostrup Shoppingcenter 71, 2600 Glostrup​​​​​​​
- Find os på Plan 0

Åbningstider

Mandag 10:00 - 19:00
Tirsdag 10:00 - 19:00
Onsdag 10:00 - 19:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 16:00
Søndag 10:00 - 16:00

Kontakt

[email protected]
​​​​​​​+45 53391550

Adresse

Glostrup Shoppingcenter 71
2600 Glostrup  

Du finder Zizzi blandt de mange butikker i Glostrup Shoppingcenter, hvor vi er den førende shop med alt det nyeste inden for lækkert og moderigtigt plus size dametøj. Vores centrale placering i det store center giver dig let adgang til en verden af fashionable styles, som følger årstidens trends. Det giver dig rig mulighed for altid at finde præcis det look, du leder efter, hvad enten det er sommerens eller vinterens kollektioner, du søger.

Vil du forkæle dig selv med lækre items til garderoben, glæder vores faste team sig til at åbne dørene for dig alle hverdage fra klokken 10.00 til klokken 19.00. Vores dejlige lange åbningstider gør det fleksibelt for dig altid at finde et tidspunkt, du kan besøge os, uanset om du foretrækker shopping i hverdagen eller weekenden. Kom også forbi vores dejlige butik lørdag og søndag mellem klokken 10.00 og 16.00.


Stilfuldt tøj i store størrelser

Zizzi i Glostrup har tøj til kvinden, der klæder sig stilfuldt og elegant i de populære størrelser fra 42 til 60. Vores søde piger står klar med deres ekspertise, når du besøger os, og de har stor erfaring med at finde de items, der klæder den kurvede kvindekrop. Med fingeren på pulsen ser de frem til at finde præcis det look, du har i tankerne, så du kan blive smart klædt på til både festlige begivenheder og en dag på jobbet.

I vores lyse og moderne butik er der store smil og en intim atmosfære, så du føler dig godt tilpas. Dagligt lægger vi nye designs på hylderne, som du kan gå på opdagelse i, og i det rummelige prøverum er der god plads til at prøve de styles, du har udset dig.


Tøj til den moderne kvinde

Er du på udkig efter et specifikt look, finder du det hos Zizzi i Glostrup Shoppingcenter. Vi præsenterer et udsøgt udvalg af tøj i store størrelser, og det servicemindede team tilbyder gerne deres kyndige vejledning, hvis du søger en særlig stil.

Du kan derfor være sikker på året rundt at finde præcis den størrelse, pasform eller farve, du ønsker, når du besøger vores butik. Det er din garanti for altid at finde præcis det tøj, som fremhæver din personlige stil, hvad end du drømmer om at blive forkælet med en lun strik, en flot festkjole eller et par behagelige jeans.


Du finder Zizzi i Glostrup Centret

I Glostrup Centret er flere butikker samlet under samme tag, så det er oplagt at tage familien med og lade dem hygge sig i de mange butikker, mens du går på opdagelse i vores nye kollektioner. Når du har shoppet skøn plus size mode hos os, kan I mødes og besøge en af de skønne caféer eller restauranter, der har til huse i centret.

Du kan også frit benytte dig af de gode parkeringsforhold, hvor bilen kan parkeres lige ved døren, så du let kan komme til og fra vores butik. Der er også gode transportmuligheder, hvis du vælger bussen i stedet.

På gensyn hos Zizzi i Glostrup!