Zizzi butik

Fisketorvet - Lukket

Zizzi Fisketorvet er desværre permanent lukket. Vi siger tak for denne gang og henviser til vores andre butikker.

Zizzi - Fisketorvet
1560 København V
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 20:00
Tirsdag
10:00 - 20:00
Onsdag
10:00 - 20:00
Torsdag
10:00 - 20:00
Fredag
10:00 - 20:00
Lørdag
10:00 - 20:00
Søndag
10:00 - 20:00

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Bag de store, åbne vinduer venter en verden af lækker mode! Hos Zizzi på Fisketorvet i København kan du se frem til at gå på opdagelse i en fashionabel verden, hvor elegante items hænger på bøjlerne og venter på dig. Vil du forkæle dig selv med et par nye jeans eller en sød sommertop? I vores sortiment finder den kvalitetsbevidste kvinde alt, hvad hun skal bruge. Her er der både chikke designs til en festlig aften i byen med vennerne, men du finder naturligvis også basislooks, som klæder dig på til hverdagens hyggelige events.

Lange åbningstider gør det let at shoppe

Vores lange åbningstider gør det enkelt for den moderne kvinde med en travl kalender at finde tid til hverdagsluksus med shopping i vores hyggelige butik. Alle ugens dage – også i weekenderne – glæder vi os til at byde dig velkommen i vores verden fra klokken 10.00 til klokken 20.00.

De fleksible åbningstider giver dig de bedste betingelser for at finde et tidspunkt, hvor du kan besøge Zizzi på Fisketorvet. Har du god tid, kan du komme forbi med en sød veninde eller tage hele familien med på shoppingtur. Det er hyggeligt at være sammen om gode oplevelser, og mens du shopper lækker fashion, kan familien udforske de mange spændende butikker, der også findes i det store center.

Når du har fyldt poserne med smart, moderigtigt plus size tøj, kan I genforenes på en café eller restaurant og runde dagen af med smagfuld mad.

 

Tøj til kvalitetsbevidste kvinder

I vores kollektioner finder du skræddersyet tøj til store kvinder, der søger et lækkert look i de eftertragtede størrelser fra 42 til 60. Vi garanterer, at du altid kan finde et design, der former sig flot omkring dine kurver.

Vi stiller høje krav til de materialer, vores kollektioner designes i. Det er din garanti for, at tekstilet altid er behageligt at have på, så du føler dig godt tilpas. Samtidig går vi heller ikke på kompromis med detaljerne, og har du særlige ønsker til snit, former eller farver, finder vores søde personale det item, du har i tankerne. Du går altid velklædt fra et besøg hos Zizzi.

 

Stort udvalg af tøj i plus size

Hver dag lægger vores servicemindede team nye, flotte varer på hylderne. Du kan derfor altid forvente at finde et elegant udvalg, når du besøger os på Fisketorvet i København.

Vi er byens mest trendy butik, når det gælder tøj i plus size, og alle vores modeller er skræddersyede efter den kurvede kvindekrop. Ned til mindste detaljer har vores designere taget højde for de feminine former og skabt lækkert, moderigtigt tøj, som falder naturligt omkring kroppen og fremhæver figuren.

 

Zizzi på Fisketorvet inspirerer dig

Vi glæder os til at tage imod dig hos Zizzi på Fisketorvet i København, hvor vi præsenterer et udsøgt udvalg for dig uanset hvornår på dagen, du lægger vejen forbi.

Vi er klar til at klæde dig på til både store og små begivenheder, så du kan gå herfra i moderigtigt tøj, som understreger din personlige stil.