Tilbage til butiksoversigt

Zizzi - Ballerup

Ballerup Centret, Baltorpvej 2, 2750 Ballerup

Åbningstider

Mandag 10:00 - 19:00
Tirsdag 10:00 - 19:00
Onsdag 10:00 - 19:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 10:00 - 17:00

Kontakt

[email protected]
+45 53391557

Adresse

Ballerup Centret, Baltorpvej 2
​​​​​​​2750 Ballerup  

Velkommen i den lyse og rummelige Zizzi i Ballerup Centret!

Glæd dig til at gå op opdagelse blandt skønne styles i vores trendy kollektioner, som er skræddersyet til den modebevidste pluspige. Vi ser frem til at præsentere det nyeste inden for snit, pasform og farver for dig, så du bliver lækkert klædt på, hvad enten du søger en ny kjole til familiefesten eller behageligt træningstøj til hverdagen.


Shopping når du har tid

Hos Zizzi i Ballerup glæder vi os over de lange og fleksible åbningstider, så du nemt kan finde et tidspunkt til shopping og selvforkælelse. Vores smilende piger åbner dørene til en fashionabel verden for dig alle hverdage mellem klokken 10.00 og klokken 19.00, og foretrækker du at besøge os i weekenden, er du velkommen mellem klokken 10.00 og klokken 17.00.


Gode parkeringsforhold lige ved døren

Når du besøger vores skønne butik i Ballerup, skal du ikke bære de fyldte shoppingposer langt. Glæd dig over de gode parkeringsforhold, hvor bilen kan placeres tæt ved indgangen til centret, så du let kan besøge os.

Ønsker du at ankomme med offentlig transport, er det naturligvis også en mulighed. De fleksible busser og S-toget bringer dig sikkert frem til centret alle ugens dage.


Smart tøj til store piger

Hos Zizzi i Ballerup Centret tilbyder vi dig mange, fashionable muligheder! Uanset om du besøger os på egen hånd eller har planlagt en dag med power shopping i selskab med veninderne, er vores servicemindede personale klar med behagelig betjening. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så vi sikrer, at dine kvindelige kurver bliver fremhævet efter dine drømme.

Vores imødekommende og erfarne piger hjælper dig gerne med at finde præcis det smarte tøj til store kvinder, som du efterspørger. Året rundt tilbyder vi dig et moderigtigt udvalg af plus size dametøj, så du både om sommeren og om vinteren kan finde de styles, der passer til dine feminine former.

Søger du en behagelig skjorte til arbejdet eller er du på udkig efter et lækkert jumpsuit til en cafédag med veninderne? Uanset hvilket trendy item du forelsker dig i, kan du finde det i de efterspurgte størrelser fra 42 til 60.


Vi ses hos Zizzi i Ballerup

Vores lyse og lækre butik i Ballerup har en skøn, intim atmosfære, så du straks føler dig hjemme. Vi lægger stor vægt på, at du føler dig tilpas under dit besøg, uanset om du har brug for kyndig vejledning eller selv vil gå på opdagelse i de trendy kollektioner.

Vi er stolte af at kunne tilbyde dig et varieret sortiment af smart plus size tøj i butikken i Ballerup. Vil du forkæle dig selv med et par velsiddende jeans, en smart nederdel eller en behagelig top, der matcher underdelen, kan du altid finde det på hylderne hos Zizzi.

Når du har udset dig de items, der både i farve og snit passer dine kvindelige former, kan du prøve dem i de dejlige prøverum, hvor der er god plads foran spejlet.​​​​​​​